Vacatures en carrièrekansen bij de ANWB

Vacatures en carrièrekansen bij de ANWB

Van automonteur tot marketeer, van IT professional tot hulpverlener en verder.

Jij wilt dat jouw werk bijdraagt aan de maatschappij. Je wilt ertoe doen. Je barst van ambitie. Laten wij dat nu ook hebben. De ANWB wil Nederland nog veiliger en duurzamer maken. Wij zien een toekomst met kansen. Bouw jij mee aan de ledenorganisatie van de toekomst?
Ga naar al onze vacatures

Nieuwsflits

Mis het niet.

ANWB favoriete werkgever

De ANWB staat in de top 100 favoriete werkgevers van Nederland. Dit blijkt uit het Intermediair Imago Onderzoek dat jaarlijks onder hoogopgeleiden wordt uitgevoerd. Aan de respondenten is gevraagd maximaal drie bedrijven te noemen die zij als favoriete werkgever zien. De ANWB is één van deze bedrijven.

De ANWB wordt gezien als werkgever met een goede balans tussen werk en vrije tijd, afwisselend werk, een aansprekende bedrijfscultuur en als maatschappelijk verantwoord. Ook betrouwbaar, professioneel, sociaal, open en idealistisch worden door de respondenten in het onderzoek genoemd.

Wil jij ook bij een favoriete werkgever werken? Bekijk onze vacatures en solliciteer.

Bekijk de vacatures
Goede reputatie


De ANWB staat op positie 60 in de MT500. Elk jaar vraagt MT duizenden ondernemers, managers, bestuurders en c-level naar de reputatie van de concurrentie in de markt. Met als resultaat de MT500, de lijst van de 500 bedrijven met de beste reputatie. Goed werkgeverschap werd ook in het onderzoek meegenomen. De ANWB wordt door de respondenten gewaardeerd als aantrekkelijke werkgever en we behaalden op basis van dit criterium zelfde de 21ste plek in de ranking.

Is een werkgever met een goede reputatie voor jou belangrijk? Bekijk onze vacatures en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als collega.

Naar de vacatures

Werken bij ANWB - Je bent van betekenis

Werken bij de ANWB betekent werken bij een unieke organisatie. Een organisatie die al 135 jaar midden in onze samenleving staat. Dan moet je wel kunnen innoveren als geen ander. Dat doen we met zo'n 4.000 collega’s. Of je nu werkt bij de Alarmcentrale, vakanties realiseert, zorgt voor marketing van vrijetijdsproducten of een route-app ontwikkelt. Je bouwt mee aan onze toekomst. Je bent van betekenis. En samen geven we betekenis aan de ANWB.

Lees meer over de ANWB