2.000e fiets Kinderfietsenplan overhandigd

​Vanmiddag heeft Frits van Bruggen op het hoofdkantoor de 2.000e opgeknapte fiets van het ANWB Kinderfietsenplan overgedragen aan Jan Wezendonk, directeur van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Kinderen van groep 8 van Openbare Basisschool Benoordenhout en de Passchalisschool uit Den Haag kwamen de door hen ingezamelde fietsen inleveren en konden meteen de feestelijke overdracht bijwonen. Fonds Kinderhulp zorgt ervoor dat opgeknapte fietsen straks terechtkomen bij kinderen uit gezinnen die zich geen fiets kunnen veroorloven.

Inzamelactie bij hoofdkantoor
Omdat het Kinderfietsenplan nog veel meer fietsen kan gebruiken, start vandaag ook een inzamelactie bij het hoofdkantoor. De hele week staat op het parkeerterrein een gele container waar je fietsen kunnen doneren.

Iedere fiets is er één
Heb je nog een bruikbare kinderfiets staan en woon je in de buurt? Neem die dan mee. Je kunt ook zelf een inzamelactie organiseren. Bijvoorbeeld op school, de scouting of de sportclub. Het maakt niet uit hoeveel fietsen je inzamelt! Kijk op de website voor meer informatie!