Bekijk alle video's

Onze medewerkers vertellen je alles over hoe het is om te werken bij de ANWB Alarmcentrale. Van de meeste gekke verhalen tot aan hoe de roosters werken.

Talenknobbel
Bij de Alarmcentrale is het belangrijk dat je je verstaanbaar kan maken in meerdere talen. Hierbij hoef je het niet perfect te beheersen, belangrijker is het lef om het te durven spreken! Je toekomstige collega's vertellen je meer.  
Roosters
Hoe werken de roosters? Kan ik in de zomer nog naar het strand? En is het makkelijk om te ruilen? Jouw toekomstige collega's vertellen er alles over! 
Werksfeer
De werksfeer bij ons is lekker informeel en iedereen staat voor elkaar klaar! Hier hoor je wat onze medewerkers er over te zeggen hebben. 
Indrukwekkende verhalen
Je hoort de meest indrukwekkende verhalen als vakantiekracht bij de ANWB Alarmcentrale. Daar moet je mee om kunnen gaan. Gelukkig staat iedereen voor je klaar! Onze medewerkers vertellen jou meer!
Leuke verhalen
Naast indrukwekkende dingen hoor je ook erg veel leuke verhalen! Van ruitenwisservloeistof in een koplamp tot zwemmen met je auto sleutels. Hoor hier wat jouw toekomstige collega's allemaal meemaken! 
Blijf kalm
Soms heb je ook lastige gesprekken. Maak je daar niet druk om, wij leiden je op om hier zo goed mogelijk mee om te gaan! Onze medewerkers doen een gesprekje voor.
Wij zijn hulpverleners
Werken bij de ANWB Alarmcentrale betekent dat jij mensen helpt in soms bijzondere situaties. Hierdoor zijn wij geen callcenter. Onze medewerkers vertellen er meer over!
Opleiding
Binnen twee weken leiden wij jou op tot echte hulpverlener. Jouw toekomstige collega's vertellen je meer over hoe dit precies in zijn werk gaat!
Top drukte
Op zwarte zaterdag gaan de meeste Nederlanders op zomervakantie en dat betekent top drukte bij ons! Je zult dan veel moeten werken, maar het is zeker een feestje om er bij te zijn. Jouw toekomstige collega's vertellen je precies hoe deze periode is!

Bekijk de vacatures bij de ANWB Alarmcentrale