Waar je aan werkt

Ooit gestrand op weg naar het strand? Onze klanten wel, het is dagelijkse kost, ’s zomers op de Nederlandse wegen. Zijn ze niet blij mee. Jij kunt je dat wel voorstellen aan de andere kant van de lijn. En dan hebben we het nog niet over ernstige ongelukken gehad. Je zult maar midden op de weg stilstaan met langsrazend verkeer. Gelukkig houd jij je hoofd koel, en help je.
 • Waar in de organisatie
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland.
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland.
  Lees meer
 • Hebben we een match?
  Je ziet wel dat we op zoek zijn naar mensen die sterk in hun schoenen staan.
  Je ziet wel dat we op zoek zijn naar mensen die sterk in hun schoenen staan.
  Lees meer
 • Wanneer je start
  Voor deze prachtbaan kun je starten in mei of juni.
  Voor deze prachtbaan kun je starten in mei of juni.
  Lees meer

Iedere zomer versterken in Assen vele vakantiemedewerkers ons team. Wat je leert in deze korte periode is indrukwekkend. Omgaan met stressvolle situaties en mensen met pech of in nood helpen. Het moet in je zitten. En is na de zomer het werk weer klaar, dan heb je echt een verschil gemaakt. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf. Een unieke ervaring bij een uniek bedrijf. “Ik wist niet dat het zo’n gave baan was,” horen wij vaak. Zo is het ook.

We zijn trouwens prima bereikbaar, zo langs de A28 met een bushalte op 500 meter. De Alarmcentrale is 24/7 open. Voor seizoen medewerkers plannen we diensten in die vrijwel altijd afgestemd zijn op het openbaar vervoer. We werken op een fijne plek met veel licht. Mooie flexwerkplekken met ook wat ruimte om even bij te komen en te relaxen. Een grote familie met een open cultuur waar iedereen gelijk is. Zo starten we het hoogseizoen met een barbecue voor iedereen en doe je buiten werktijd regelmatig leuke dingen met je team. Omdat een goede werksfeer zeker zo belangrijk is.

Dat je stressbestendig, accuraat en communicatief bent, komt je natuurlijk goed van pas. Jij als hulpverlener bent flexibel en kunt snel schakelen. Ga maar na, jij moet er na een intensief gesprek weer voor de volle 100% zijn voor jouw volgende beller. Ook zelfstandigheid is belangrijk. Natuurlijk ben je handig met computers en heb je ervaring als automobilist. Talenkennis? Perfect hoeft niet, we vinden het belangrijker dat je het lef hebt te spreken. En werkervaring bij een callcenter? Het wordt steeds mooier. 

Jouw contract loopt dan tot en met augustus. In de rustige periodes werk je zo’n 20 uur per week. Topdrukte kennen we ook, dan werk je zo’n 28 uur per week. En wil je zelf ook even op vakantie? Geen probleem, we kunnen best twee weken zonder je. 

Word jij onze nieuwe collega?

Mooi! Druk op die knop. Vergeet je motivatie en cv maar; als je je naam, telefoonnummer, e-mailadres achterlaat en antwoord geeft op een aantal vraagjes bellen wij jou! We doen een talentestje aan de telefoon en geven extra tekst en uitleg. Klikken we? Dan nodigen we je uit om online een test te maken. Dan weet jij zeker of dit jouw vakantiebaan gaat zijn. Daarna nodigen we je graag uit op de Alarmcentrale. Zo zie jij en zien wij of we samen op weg willen. 
Solliciteer direct

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Talenknobbel
Bij de Alarmcentrale is het belangrijk dat je je verstaanbaar kan maken in meerdere talen. Hierbij hoef je het niet perfect te beheersen, belangrijker is het lef om het te durven spreken! Je toekomstige collega's vertellen je meer. 
Roosters
Hoe werken de roosters? Kan ik in de zomer nog naar het strand? En is het makkelijk om te ruilen? Jouw toekomstige collega's vertellen er alles over! 
Bekijk alle video's

Sollicitatieprocedure

Aan de slag bij de beste Alarmcentrale

 • Solliciteer bij de Alarmcentrale Geen motivatie en cv meer nodig
 • Telefonisch interview Wij bellen jou met wat vragen
 • Online test Past deze vakantiebaan bij jou
 • Uitnodiging op de Alarmcentrale Zo leren wij elkaar beter kennen
 • Contract We regelen direct alles met jou

Vragen over deze vacature?

Melisa Fauste Recruiter ANWB Alarmcentrale