Waar je aan werkt

Daar staan ze dan, Henk en Roos. Twintig kilometer voor Valencia gestrand tussen vijf olijfbomen. Fijn dat jij ze weer op weg helpt. Dat heeft nog wel wat voeten in de aarde. Je helpt namelijk niet alleen gestrande reizigers in Spanje, maar ook in Portugal, Marokko en Andorra. Het meest belangrijk? Jouw inlevingsvermogen. Jij stelt Henk en Roos gerust aan de telefoon. Als de auto niet gemaakt kan worden zorg jij dat deze terug naar Nederland gaat. En dat er vervangend vervoer komt. Kan de auto worden gerepareerd? Dan heb jij contact met de lokale garages.
 • Waar in de organisatie
  Bij de ANWB Alarmcentrale, Nederlands grootste en beste Alarmcentrale. Om precies te zijn in Barcelona, Spanje..
  Bij de ANWB Alarmcentrale, Nederlands grootste en beste Alarmcentrale. Om precies te zijn in Barcelona, Spanje..
  Lees meer
 • Hebben we een match?
  Stressbestendig? Claro! Fijn, want het gaat er af en toe best hectisch aan toe op het steunpunt..
  Stressbestendig? Claro! Fijn, want het gaat er af en toe best hectisch aan toe op het steunpunt..
  Lees meer
 • Wanneer je start
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juni. Jouw Spaanse contract loopt dan tot en met augustus..
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juni. Jouw Spaanse contract loopt dan tot en met augustus..
  Lees meer

Elke zomer versterken vele vakantiemedewerkers ons Spaanse team. Wat je leert in deze korte periode is indrukwekkend. Omgaan met stressvolle situaties en mensen met pech of in nood helpen. Het moet in je zitten. Je start met een grote groep collega’s aan het begin van de zomer. Dat schept een band, ook met de vaste collega’s. Tenslotte ben je allemaal hulpverlener. En als na de zomer het werk weer klaar is, dan heb je echt een verschil gemaakt. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf. Een unieke ervaring bij een uniek bedrijf. En, win-win: je talenkennis krijgt een enorme boost. “Ik wist niet dat het zo’n gave baan was,” horen wij vaak. Zo is het ook. Barcelona is een fantastische stad. De teamspirit onderling is groot, je maakt echt wat mee samen en woont ook bij elkaar in de buurt. En natuurlijk gaan jullie er na werktijd af en toe lekker op uit. Wat dacht je van een drankje op de Ramblas? 

Gelukkig blijf jij ook dan accuraat en zakelijk. Je communicatieve vaardigheden, zelfstandigheid en flexibiliteit komen goed van pas. Zeker als jij moet schakelen in het spanningsveld tussen het vinden van een huurauto tijdens de topdrukte en Henk en Roos die graag verder willen reizen. 

In de rustige periodes werk je zo’n 30 uur per week. Topdrukte kennen we ook, dan werk je zo’n 40 uur per week. Tijdens die drie weken topdrukte willen we je niet missen. En jij wilt het ook niet missen, want juist die weken maken jouw vakantiewerk onvergetelijk. 

Word jij onze nieuwe collega?

Mooi! Druk op die knop. Vergeet je motivatie en cv maar; als je je naam, telefoonnummer, e-mailadres achterlaat en antwoord geeft op een aantal vraagjes bellen wij jou! We doen een talentestje aan de telefoon en geven extra tekst en uitleg. Klikken we? Dan nodigen we je uit om online een test te maken. Dan weet jij zeker of dit jouw vakantiebaan gaat zijn. Daarna nodigen we je graag uit op de Alarmcentrale. Zo zie jij en zien wij of we samen op weg willen.
Solliciteer direct

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Talenknobbel
Bij de Alarmcentrale is het belangrijk dat je je verstaanbaar kan maken in meerdere talen. Hierbij hoef je het niet perfect te beheersen, belangrijker is het lef om het te durven spreken! Je toekomstige collega's vertellen je meer. 
Roosters
Hoe werken de roosters? Kan ik in de zomer nog naar het strand? En is het makkelijk om te ruilen? Jouw toekomstige collega's vertellen er alles over! 
Bekijk alle video's

Sollicitatieprocedure

Aan de slag bij de beste Alarmcentrale

 • Solliciteer bij de Alarmcentrale Geen motivatie en cv meer nodig
 • Telefonisch interview Wij bellen jou met wat vragen
 • Online test Past deze vakantiebaan bij jou
 • Uitnodiging op de Alarmcentrale Zo leren wij elkaar beter kennen
 • Contract We regelen direct alles met jou

Vragen over deze vacature?

Melisa Fauste Recruiter ANWB Alarmcentrale