Meerijden met de Wegenwacht?

  • 1 januari 2099
  • 09:00

Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Meerijden met de Wegenwacht?

  • Meerijden

Wil je graag als Wegenwacht bij de ANWB aan de slag maar twijfel je nog? Wij nodigen je graag uit om dan mee te rijden met een van onze wegenwachten.

Tijdens het meerijden maak je van dichtbij mee wat het werk inhoudt. Je kunt alle vragen stellen die je hebt, en je ziet verschillende situaties waarin de Wegenwacht mensen helpt met pech. Dit is een mooie kans om te ontdekken of het helpen van gestrande automobilisten en het oplossen van technische problemen iets voor jou is en past bij wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als je het juiste diploma op zak hebt (2e automonteur, 1e automonteur, Technisch Specialist of vergelijkbaar) dan geeft meedraaien als Wegenwacht je een unieke inkijk in de uitdagende en belonende wereld van hulpverlening op de weg.

Als je interesse hebt, vul dan hieronder je gegevens in. Zodra we je aanmelding ontvangen, nemen we snel contact met je op om af te spreken wanneer je kunt meerijden met een van onze wegenwachten. Deze ervaring kan je helpen bij het maken van een goede keuze voor je toekomstige carrière als Wegenwacht bij de ANWB. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team van toegewijde professionals, die elke dag klaarstaan om automobilisten in nood te helpen!

.

 

Ik wil meerijden!

Nog niks gevonden waarmee jij ons allemaal kunt helpen?

Maak een jobalert aan en ontvang de meest recente vacatures, die het best bij je passen, in je inbox.