Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Dutch Mobility Hackathon

​Hoe kunnen we mobiliteit veiliger, duurzamer, gepersonaliseerd en multimodaal maken? Die vraag staat centraal tijdens de Dutch Mobility Hackathon die dit jaar wordt georganiseerd door de ANWB, Air France-KLM, HTM en NS.

Tijdens de hackathon – van vrijdag 16 november 14.00 uur tot zaterdag 17 november 18.00 uur op het hoofdkantoor van de ANWB – gaan developers, designers, data scientists, mobility experts en innovators 24 uur lang aan de slag om goede ideeën te ontwikkelen en bruikbare concepten uit te werken.

Doe mee of kom kijken!
Na het succes van vorig jaar, zijn we blij om aan te kunnen kondigen dat de tweede editie van de Dutch Mobility Hackathon dit jaar op 16 en 17 November zal plaatsvinden in het hoofdkantoor van de ANWB in Den Haag. De partners van dit jaar, HTM, NS, Air France-KLM en ANWB, stellen hun data en API’s beschikbaar voor de deelnemers om zo tot de beste oplossingen te komen. Met hulp van onder andere Google, NSO en Monotch staat het de deelnemers vrij om aan de problematiek hun eigen invulling te geven en zo een oplossing te creëren waar we allemaal beter van worden.

Geïnteresseerd in deelname of wil je meer informatie? Klik dan hier!