Deze zomer ga ik... werken!

Word vakantiemedewerker bij een van onze winkels

Ben jij deze zomer op zoek naar vakantiewerk? Kom werken in een van onze winkels. Je gaat betekenisvol werk doen in een omgeving waar een goede werksfeer super belangrijk is. Werken in onze winkels betekent werken voor vakantie, vrije tijd en mobiliteit en zeg nou eens eerlijk, je bent toch speciaal als jij thuisblijft om te werken voor mensen die wel allemaal op vakantie gaan.


Helpen+
Leden die op weg of op reis gaan, rekenen op jouw expertise over onze producten en diensten.
Collega's
We zijn een hecht team waarin iedereen voor elkaar klaar staat. We houden van een lolletje en organiseren regelmatig activiteiten buiten het werk!
Euro's
Een goed salaris. Dat vinden wij belangrijk en daar zijn wij gewoon open over. Bij de vacatures staat altijd wat je verdient!

Achter de etalage

Wat zeggen de collega's?

Hoe ziet jouw dag eruit?

Eerst even bijkletsen met je collega`s met een kop koffie. Dan aan de slag en de winkel klaarmaken want de eerste klanten staan al voor de deur. Nadat je alle producten hebt aangevuld en de winkel er weer schoon uitziet gaan de deuren open. De eerste klant komt met de reisgids voor Kroatië. Jij vraagt natuurlijk of ze daar op vakantie gaat en geeft aan dat ze tijdens de reis naar Kroatië onder andere een veiligheidshesje en een vignet nodig heeft. De klant bedankt je voor het advies en de marktmanager is blij met de extra omzet. Na een dag kleding, schoenen, reisartikelen, verzekeringen en andere producten verkocht te hebben, ga je met een voldaan gevoel naar huis.
    ANWB Winkels
    Mensen helpen als het gaat om vakantie, vrije tijd en mobiliteit: in onze winkels staan onze collega`s elke dag klaar om leden en klanten te helpen. Wij bieden unieke producten en diensten aan zoals schoenen, kleding, verzekeringen, boeken & kaarten.

    Het meest betekenisvolle vakantiewerk van Nederland

    Elke zomer komen er bij onze winkels vele vakantiemedewerkers de winkels versterken. Wat zij leren in een korte periode is ook uniek. Omgaan met klanten en ze het beste advies geven voor vakantie, vrije tijd en mobiliteit. Dat moet in je zitten en daar draai jij je hand niet voor om. Ben jij zo iemand? Als het werk na de zomer erop zit dan heb je een betekenisvolle ervaring opgedaan die jou absoluut weer verder gaat helpen in de toekomst. Oh ja, en je hebt ook weer goed bijverdiend voor je toekomstplannen.

    Bekijk de vacatures