Our best kept secret

Werken bij IT.

Voor developers die niet bij de zoveelste start-up willen werken, heeft ANWB net zo veel uitdagingen en innovatieve projecten. Wist je dat er bij de ANWB ruim 300 IT’ers werken? Misschien zijn zij wel ons ‘best kept secret’. Zij maken van ons de meest innovatieve organisatie. Maar we willen verder. Verder met jou?

Best kept secret?

Wij zijn geen Google of één of andere start-up. Wij schreeuwen niet van de daken wat we doen. Wij houden van vrijheid en flexibiliteit in ons werk, niet van borstklopperij. Maar ondertussen werken we samen gedreven aan gave innovatieve projecten die van betekenis zijn voor onze leden en voor de samenleving. Wij verbinden met de toekomst. Dat doen we in huis. Maar dan wel achter de schermen zodat anderen hun werk goed kunnen doen.

Maak kennis met de ‘grote onbekende’ binnen de ANWB. Met onze 300 IT-collega’s zijn we misschien wel ‘the best kept secret’. Tot nu. Want we willen en we moeten verder. Verder met jou.

What’s in IT for me?

Ruimte en vrijheid voor vernieuwingen.

Wij weten dat je als IT professional ook een leven hebt naast je werk. Wij willen óók van betekenis zijn voor jou. Wij geven jou de ruimte en vrijheid om met vernieuwende ideeën te komen en deze samen met je collega’s uit te voeren in de praktijk. Ben je goed? Dan maken wij je nog beter.

Ruim 300 IT- collega’s
Als IT'er bij ANWB sta je nooit alleen, met ruim 300 collega's om je heen.
App Center
De ontwikkeling van de apps van de ANWB zijn in eigen beheer bij het App Center.
Innovation Friday
Je krijgt vrije tijd om aan leuke projecten te werken, je kunt met nieuwe technieken spelen en innovatieve dingen doen. 
Dutch Mobility Hackathon

Twee jaar geleden startte de ANWB met de organisatie van een jaarlijkse mobilteitshackathon. Met diverse partners worden de krachten gebundeld en met succes. Tijdens de hackathons worden in 24 uur tijd zeer gave ideeën bedacht om mobiliteitsproblemen op te lossen. Vlogger en IT-er bij de ANWB David was er de tweede editie bij en legde alles vast met zijn vlog camera.

De afgelopen hackathon organiseerde de ANWB samen met HTM, NS, RET en Volkswagen Pon Financial Services. Op 22 en 23 november 2019 waren ruim 150 hackers aanwezig op ons hoofdkantoor. Naast het hacken was er ook tijd voor fun en ontspanning. Boksen, airhockey, stoelmassages en een ‘frisse’ duik, aan alles was gedacht om er 24 onvergetelijke uren van te maken. Ben jij er de volgende hackathon ook bij?

Meer over de derde hackathon