Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Alarmcentrale

Marc Putman "Werken op de Alarmcentrale is voor mij geen roeping geweest. Ik heb nooit geweten wat ik wilde worden ‘als ik groot zou zijn’. Toen ik van het VWO kwam, ben ik na mijn militaire dienst over de wereld gaan zwerven. Heb bijvoorbeeld op een booreiland gewerkt. Het gras was altijd ergens groener. Bij de ANWB ben ik hulpverlener geworden, en ik voel me intussen ook zo. Het is mij op het lijf geschreven."
Alarmcentrale: mensen helpen die echt geholpen moeten worden

Wie werkt bij de Alarmcentrale van de ANWB maakt vaak echt het verschil voor de klant. Het gaat over ziek, zwak, misselijk en soms nog erger. ANWB-leden die op de weg of op reis in moeilijkheden zijn geraakt, rekenen op jou om problemen op te lossen en praktische zaken te regelen. Auto stuk op de Route du Soleil? Jij weet de dichtstbijzijnde garage te vinden of zorgt voor een vervangende auto. Ziek geworden op vakantie? Jij regelt betaling van de medische kosten en een veilige terugreis. Betekenisvol werk dus. Je bent iedere werkdag bezig om dingen voor elkaar te krijgen waardoor mensen verder komen. Mensen die echt geholpen moeten worden.

Werken bij de ANWB Alarmcentrale is spannend, dynamisch, afwisselend maar vooral heel belangrijk. Onze insteek is om iedere klant - zo noemen we hulpvragers - te helpen. We proberen net even verder te gaan dan wat klanten van de Alarmcentrale verwachten. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt: dat is wat erg bij het werk van de Alarmcentrale past. Je werk heel zelfstandig. De telefoon blijft rinkelen en de lijnen zijn kort. Je krijgt veel vrijheid om zelf je werk te organiseren.

Je profiel? Behulpzaam, goed improvisatievermogen en niet snel van hun stuk gebracht. Je informeert mensen over de stappen die gezet gaan worden en neemt ze mee in het proces. Je maakt het verschil: gewoon met je telefoon.

Zoek je een zomerbaan anders dan anderen?

We zoeken collega's voor de ANWB Alarmcentrale tijdens de zomermaanden. Lees er hier meer over.

Onderdeel van een groter geheel