Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Hoofdkantoor

Ineke Mathot "Ik vind het heerlijk om iedere dag collega’s aan te spreken, ze beter te leren kennen en dan te kijken of er nieuwe verbindingen gelegd kunnen worden. Het is een natuurlijke manier om tot innovatie te komen. Samenwerken is voor mij de accelerator van vernieuwing."
Hoofdkantoor: werken aan een betere ANWB

ANWB is een flexibel, transparant bedrijf dat voorop loopt met innovatieve oplossingen op het gebied van hulpverlening, verkeersveiligheid, mobiliteit en vrije tijd. Om deze ambitie te realiseren, maken we iedere dag werk van onze grootste uitdagingen. Het vergroten van onze innovatiekracht is zo’n uitdaging. Tegelijkertijd willen we kostenbewust werken, onze essentiële medewerkers binden & boeien en een slagvaardige en wendbare organisatie zijn. We willen het merk ANWB versterken. Het zijn allemaal uitdagingen waar de mensen van zes overkoepelende stafafdelingen op het hoofdkantoor graag hun tanden inzetten.

Om de grote diversiteit aan ambities en activiteiten binnen de ANWB in goede banen te leiden, ondersteunen deze medewerkers van zes overkoepelende stafafdelingen de verschillende ANWB bedrijfsonderdelen. Als je werkt bij HRM ben je gesprekspartner van het management en de directies op het gebied van personeelsmanagement. Bij International relations hou je je bezig met samenwerking met internationale zusterorganisaties. De 3000 ANWB-ers door het hele land blijven door Concerncommunicatie geïnformeerd, Bedrijfsjuridische Zaken is onmisbaar bij arbeidsrechtelijke vraagstukken en cao-onderhandelingen. De afdeling Risicomanagement en Auditing beoordeelt de bedrijfsprocessen en adviseert lijnmanagers over de inrichting van hun afdeling. En Business Services tot slot zorgt voor prettige werkplekken en een gezond werkklimaat. Bij de ANWB vind je veel veelzijdige en boeiende banen. En het gaat ergens over. Want hulpverlening, verkeersveiligheid, mobiliteit en vrije tijd zijn wezenlijke zaken die ons allemaal raken.

Onderdeel van een groter geheel