Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Vereniging

Araya Sumter (38), manager Betrokken "Manager ANWB Betrokken zijn, is een drukke baan. Het is een hele diverse functie met een brede scope. Ik ben iedere dag bezig met onze missie: om iedereen in Nederland in vrijheid en met plezier onderweg te laten zijn."
Vereniging: werken voor ANWB én voor onze leden

Als grootste vereniging van Nederland, we hebben 4,3 miljoen leden, leveren wij met behulp van vrijwilligers, leden en medewerkers een positieve bijdrage aan de samenleving.

Dit doen we met een maatschappelijk rendement, ledenparticipatie en we ondernemen veel maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, mobiliteit en vrije tijd. Zo geven we verkeerslessen aan kinderen en jongeren, stellen we jaarlijks de top 10 zuinige auto’s samen en helpen we ouderen mobiel te blijven.

De afdeling Vereniging werkt aan de maatschappelijke positionering van ANWB, waarbij de betrokkenheid van leden én de impact in Nederland centraal staat. We werken met een groep vaste medewerkers vanuit Den Haag en ruim 10.000 vrijwilligers in het land. Alles om ervoor te zorgen dat we allemaal in vrijheid en met plezier onderweg kunnen zijn.

Onze vrijwilligers zijn onze helden, onze lobbyisten en onze ambassadeurs. Als we ons samen inzetten, kunnen we veel voor elkaar betekenen.