Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Dienstverlening

Een breed portfolio helpt ons verder

Als je Nederland verder wilt helpen, heb je een breed producten- en dienstenpakket nodig dat steeds wordt aangepast aan de eisen van de moderne tijd. En dat is precies wat we in huis hebben. Daarnaast speelt de ANWB een actieve rol in het maatschappelijk debat, waarbij niet alleen de wensen van de leden worden ingebracht, maar ook wordt gezocht naar oplossingen die voor de hele samenleving werken.
Mensen gaan graag met een gerust gevoel op pad. En als zich problemen voordoen, willen ze goed en snel geholpen worden. Dit is waar de ANWB voor zorgt. Onze leden kunnen met hun hulpvraag bij ons terecht, waar ter wereld zij zich ook bevinden. De hulpverleningsactiviteiten zijn onder te verdelen in de ANWB Wegenwacht, de ANWB Alarmcentrale, de hulpverleningsactiviteiten voor onze zakelijke partners (Zakelijke Markt), ANWB Rechtshulp en de activiteiten van onze dochterondernemingen Logicx en ANWB Medical Air Assistance. Ook kunnen zij verzekeringen afsluiten via de ANWB.

Daarnaast worden de leden bediend met goede informatie en met producten en diensten die aansluiten op hun persoonlijke wensen en beleving. Daarbij maken wij gebruik van drie verschillende kanalen: onze winkels waar wij de leden dagelijks ontmoeten, telefonische dienstverlening via ons Leden Service Center en online dienstverlening, die plaats vindt via onze website, onze apps en de social media. Binnen alle drie de kanalen worden zowel het assortiment als de wijze waarop dit wordt aangeboden doorlopend afgestemd op de veranderende ledenwensen en het ter beschikking komen van nieuwe technologie.


 

Naar vacatures
Je bent van betekenis Onze mensen maken het verschil. Hierom wil ANWB een betrouwbare en inspirerende werkgever zijn voor haar medewerkers. En we willen graag dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij de organisatie en bij de maatschappij. Je bent ook voor ons van betekenis.