Talentenprogramma's

Zet jouw talenten in.

Pas afgestudeerden die een vliegende start met hun carrière willen maken, kunnen solliciteren naar ons buitengewoon traineeshipprogramma. Voor de ontwikkeling van jong professionals binnen de ANWB is het Jong Professional Programma opgezet. De meer ervaren medewerkers kunnen nieuwe kennis en vaardigheden opdoen rond de thema’s 'Strategie', 'Innovatie' en 'Organisatie' door deel te nemen aan het ANWB Development Programma.
Traineeshipprogramma

De ANWB biedt niet zomaar een traineeship, maar een buitengewoon traineeship. Het programma duurt 2 jaar en wordt aangeboden binnen de vakgebieden Data, Digital, Finance en IT. Trainees werken aan 3 tot 5 uitdagende opdrachten binnen hun vakgebied, waarbij zij zich professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen, en specialistisch kunnen verdiepen.Het traineeshipprogramma is alleen voor de echte slimmeriken, die de volledige aandacht verdienen. Het aantal plekken is daarom zeer beperkt. 

Meer over het programma
Jong Professional Programma (JPP)
Met het Jong Professional Programma (JPP) krijgen jonge professionals de kans om te werken aan hun persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit en het verbreden van het organisatieperspectief. Vragen die hierbij centraal staan zijn: 'Wie ben ik en wat wil ik?', ‘Hoe vergroot ik mijn impact en bijdrage?’ en ‘Waar en met wie werk ik?’.

Het programma is gericht op het creëren van meer werkplezier, deelnemers zien hun ideeën sneller terug in het beleid en het verbetert hun carrièrekansen binnen de organisatie. Naast dat deelname vele voordelen biedt voor de deelnemers zelf, is het ook een win voor de ANWB. De ontwikkeling van de jonge professionals heeft een positief effect op de impact, effectiviteit en vernieuwingskracht van de ANWB. 
ANWB Development Programma (ADP)

Bij de ANWB staan we samen voor de uitdaging om ervoor te zorgen dat onze leden massaal fan worden en blijven. Dit doen we door hen met nieuwe mogelijkheden en techniek te helpen zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. Van de deelnemers aan het ANWB Development Programma (ADP) wordt verwacht een significante bijdrage aan deze uitdaging te kunnen en willen leveren binnen hun expertise en invloedssfeer.

Door het ADP worden deelnemers opgeleid tot kritische en nieuwsgierige professionals die de juiste keuzes maken en vooruitgang blijven boeken, ongeacht de steeds veranderende omstandigheden. De deelnemers krijgen met dit programma meer context en richting binnen de thema’s ‘Strategie’, ‘Innovatie’ en ‘Organisatie’.