Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Traineeship

Ben jij graag van betekenis? Als trainee bouw je mee aan de ledenorganisatie van de toekomst. Want we hebben niet alle antwoorden op de vragen van nu, daar hebben we jou voor nodig. Jij krijgt de kans om ideeën te ontwikkelen en ook echt uit te voeren. We bieden je afwisseling en ontwikkeling in een omgeving waar je jezelf kunt zijn, samen met trotse betrokken collega’s en leidinggevenden. Die je helpen bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Want we zetten niet alleen een stapje extra voor onze 4,5 miljoen leden, maar ook voor elkaar.


Wij zijn ANWB Werken bij ANWB betekent werken bij een organisatie waar maatschappelijk impact voorop staat. Dat geldt voor alles wat met verkeersveiligheid, mobiliteit, vrije tijd en reizen te maken heeft. En dat is uitdagend, want de snelheid waarmee onze maatschappij zich op dit moment ontwikkeld is enorm. En dat betekent kansen voor de ANWB en kansen voor jou.
Al 135 jaar maken wij het voor iedereen mogelijk in vrijheid en met plezier onderweg te zijn. Dat is onze missie. Daar werken wij met ruim 4000 trotse en betrokken medewerkers elke dag aan.


Je bent van betekenis

Al jaren werken we aan de steeds veranderende wensen van onze leden. Ooit zijn we opgericht om goede fietspaden te realiseren. Nu staan we voor grote maatschappelijke vraagstukken als doelen rond klimaat, duurzaamheid en zorg voor de samenleving.
Dankzij onze enorme ervaring, variatie aan diensten én innovatiekracht weten we steeds in te spelen op de (digitale) ontwikkelingen in onze maatschappij. En juist die nieuwe technologische ontwikkelingen brengen ons weer terug naar onze roots. Pionieren zit in ons DNA. Onze eerste generatie collega’s waren de pioniers, die we nu weer willen zijn.


Ontwikkelen

Tijdens je traineeship krijg je geweldige kansen om je binnen de organisatie te ontwikkelen op je vakgebied. Daarnaast volg je met de andere trainees een uitdagend programma dat je de mogelijkheid biedt om je persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit te versterken en je organisatieperspectief te verbreden. De bijeenkomsten zijn afwisselend inhoudelijk en gericht op kennismaking met de organisatie zodat je de verschillende bedrijfsonderdelen van ANWB beter leert kennen en meer inzicht krijgt in producten, diensten en primaire processen binnen ANWB.Meer weten over het traineeship? Cigdem Caglar
Adviseur ANWB Select
06 110 154 66
Loek Mensink over Traineeship bij ANWB