Waar je aan werkt

Het zal ze maar overkomen. Als gezin samen op vakantie en dan blijkt de jongste een brekebeen. Letterlijk, want van d’r kleine teen tot aan haar heup in het gips. Naast alle emotie valt er natuurlijk heel veel te regelen. Gelukkig kan het hele gezin (en wij) op jou rekenen. Als medewerker personenhulpverlening help je vakantiegangers die gestrand zijn door ziekte, een ongeval of persoonlijke omstandigheden.
 • Waar in de organisatie
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland..
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland..
  Lees meer
 • Hebben we een match?
  Je krijgt te maken met verschillende reis- en zorgverzekeraars..
  Je krijgt te maken met verschillende reis- en zorgverzekeraars..
  Lees meer
 • Wanneer je start
  Voor deze prachtbaan kun je starten in april, mei of juni..
  Voor deze prachtbaan kun je starten in april, mei of juni..
  Lees meer

Elke zomer versterken in Den Haag vele vakantiemedewerkers ons team. Wat je leert in deze korte periode is indrukwekkend. Omgaan met stressvolle situaties en mensen met pech of in nood helpen. Het moet in je zitten. Je start met een grote groep collega’s aan het begin van de zomer. Dat schept een band, ook met de vaste collega’s. Tenslotte ben je allemaal hulpverlener. En is na de zomer het werk weer klaar, dan heb je echt een verschil gemaakt. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf. Een unieke ervaring bij een uniek bedrijf. En, win-win: je talenkennis krijgt een enorme boost. “Ik wist niet dat het zo’n gave baan was,” horen wij vaak. Zo is het ook. En werken in een mooie stad als Den Haag? Niet verkeerd hoor, zo in de zomer met het strand in de buurt en collega’s die wel van een feestje houden.

Hier komt nogal wat wet- en regelgeving om de hoek kijken. Je duikt er graag in. Kostenbewust en sterk in je schoenen? Graag. Net als dat je stressbestendigheid, accuratesse en communicatieve skills meebrengt. In je bagage voor deze vakantiebaan als hulpverlener ben je ook empathisch, zelfstandig, flexibel en kun je snel schakelen. 

Jouw contract loopt dan tot en met september/oktober. In de rustige periodes werk je zo’n 32 uur per week. Topdrukte kennen we ook, dan werk je zo’n 40 uur per week. En wil je zelf ook even op vakantie? Geen probleem, we kunnen je best twee weken missen. Als je er in week 30, 31 en 32 maar bij bent. Tijdens die drie weken topdrukte willen we je niet missen. En jij wilt het ook niet missen, want juist die weken maken jouw vakantiewerk onvergetelijk. 

Word jij onze nieuwe collega?

Mooi! Druk op die knop. Vergeet je motivatie en cv maar; als je je naam, telefoonnummer, e-mailadres achterlaat en antwoord geeft op een aantal vraagjes bellen wij jou! We doen een talentestje aan de telefoon en geven extra tekst en uitleg. Klikken we? Dan nodigen we je uit om online een test te maken. Dan weet jij zeker of dit jouw vakantiebaan gaat zijn. Daarna nodigen we je graag uit op de Alarmcentrale. Zo zie jij en zien wij of we samen op weg willen. 

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Indrukwekkende verhalen
Je hoort de meest indrukwekkende verhalen als vakantiekracht bij de ANWB Alarmcentrale. Daar moet je mee om kunnen gaan. Gelukkig staat iedereen voor je klaar! Onze medewerkers vertellen jou meer! 
Werksfeer
De werksfeer bij ons is lekker informeel en iedereen staat voor elkaar klaar! Hier hoor je wat onze medewerkers er over te zeggen hebben.  

Sollicitatieprocedure

Aan de slag bij de beste Alarmcentrale

 • Solliciteer bij de Alarmcentrale Geen motivatie en cv meer nodig
 • Telefonisch interview Wij bellen jou met wat vragen
 • Online test Past deze vakantiebaan bij jou
 • Uitnodiging op de Alarmcentrale Zo leren wij elkaar beter kennen
 • Contract We regelen direct alles met jou

Vragen over deze vacature?

Melisa Fauste Corporate Recruiter
Bel 06 31 76 00 23 Stel een vraag

Meer vacatures

Bekijk hier meer vacatures van de ANWB Alarmcentrale