Waar je aan werkt

Daar sta je dan, onderweg naar je vakantiebestemming, gestrand in Brussel. Het zal je maar overkomen. Gelukkig beantwoord jij als onze nieuwe medewerker voertuighulpverlening buitenland de telefoon in Den Haag. En sta je voor onze leden klaar. Jij zet direct na het eerste telefoontje de hulp in. Ook bepaal jij of je een wegenwacht inschakelt en of er een berger nodig is voor de auto. Kan het opgelost worden door een plaatselijke garage? Helpen zit in ons bloed.
 • Waar in de organisatie
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland. Elke zomer versterken in Den Haag vele vakantiemedewerkers ons team..
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland. Elke zomer versterken in Den Haag vele vakantiemedewerkers ons team..
  Lees meer
 • Hebben we een match?
  Heeft iemand geen recht op hulp? Jij weet het tactisch te brengen, want je begrijpt hoe vervelend dit is...
  Heeft iemand geen recht op hulp? Jij weet het tactisch te brengen, want je begrijpt hoe vervelend dit is...
  Lees meer
 • Wanneer je start
  Voor deze prachtbaan kun je starten in mei, juni of juli. Jouw contract loopt dan tot en met augustus/september
  Voor deze prachtbaan kun je starten in mei, juni of juli. Jouw contract loopt dan tot en met augustus/september
  Lees meer

Wat je leert in deze korte periode is indrukwekkend. Omgaan met stressvolle situaties en mensen met pech of in nood helpen. Het moet in je zitten. Je start met een grote groep collega’s aan het begin van de zomer. Dat schept een band, ook met de vaste collega’s. Tenslotte ben je allemaal hulpverlener. En als na de zomer het werk weer klaar is, heb je echt een verschil gemaakt. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf. Een unieke ervaring bij een uniek bedrijf. En, win-win: je talenkennis krijgt een enorme boost. “Ik wist niet dat het zo’n gave baan was,” horen wij vaak. Zo is het ook. En werken in een mooie stad als Den Haag? Niet verkeerd hoor, zo in de zomer met het strand in de buurt en collega’s die wel van een feestje houden.

Een geïrriteerde beller? Je laat je niet van de wijs brengen. Even ademhalen en het volgende telefoontje beantwoorden, ook dat past bij jouw schakelvermogen en flexibiliteit.

In de rustige periodes werk je zo’n 20 uur per week. Topdrukte kennen we ook, dan werk je zo’n 40 uur per week. En wil je zelf ook even op vakantie? Geen probleem, we kunnen best twee weken zonder je. Als je er in week 30, 31 en 32 maar fulltime bij bent. Tijdens die drie weken topdrukte willen we je niet missen. En jij wilt het ook niet missen, want juist die weken maken jouw vakantiewerk onvergetelijk. 

Word jij onze nieuwe collega?

Mooi! Druk op die knop. Vergeet je motivatie en cv maar; als je je naam, telefoonnummer, e-mailadres achterlaat en antwoord geeft op een aantal vraagjes bellen wij jou! We doen een talentestje aan de telefoon en geven extra tekst en uitleg. Klikken we? Dan nodigen we je uit om online een test te maken. Dan weet jij zeker of dit jouw vakantiebaan gaat zijn. Daarna nodigen we je graag uit op de Alarmcentrale. Zo zie jij en zien wij of we samen op weg willen.

Op de Alarmcentrale in Den Haag wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent:1,5 meter afstand, looproutes en het dragen van mondkapjes op het werk (maar niet op je werkplek).

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Blijf kalm
Soms heb je ook lastige gesprekken. Maak je daar niet druk om, wij leiden je op om hier zo goed mogelijk mee om te gaan! Onze medewerkers doen een gesprekje voor. 
Roosters
Hoe werken de roosters? Kan ik in de zomer nog naar het strand? En is het makkelijk om te ruilen? Jouw toekomstige collega's vertellen er alles over! 

Sollicitatieprocedure

Aan de slag bij de beste Alarmcentrale

 • Solliciteer bij de Alarmcentrale Geen motivatie en cv meer nodig
 • Telefonisch interview Wij bellen jou met wat vragen
 • Online test Past deze vakantiebaan bij jou
 • Uitnodiging op de Alarmcentrale Zo leren wij elkaar beter kennen
 • Contract We regelen direct alles met jou

Vragen over deze vacature?

Melisa Fauste Corporate Recruiter