Waar je aan werkt

Soms belt iemand jou op de slechtste dag van zijn/haar leven. Want zelfs op een fijne vakantie kan tenslotte zomaar iets vreselijks gebeuren. Op zo’n moment ben je er echt voor iemand. Je leeft mee, luistert en vraagt door. Zo kom je er precies achter wat er aan de hand is en hoe je iemand op weg kunt helpen. Soms kun je helaas niet helpen. Bijvoorbeeld omdat degene die je belde niet (voldoende) is verzekerd. En je hebt ook te maken met verschillende reis- en zorgverzekeraars, verschillende servicelevels, en verschillende contracten.

Jij helpt als eerste schakel zo goed mogelijk. Je maakt een dossier aan of verwijst iemand door. Dan zit jouw taak erop en helpt een casemanager verder.
 • Waar in de organisatie
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland. Iedere zomer versterken vele vakantiemedewerkers ons team in Den Haag..
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland. Iedere zomer versterken vele vakantiemedewerkers ons team in Den Haag..
  Lees meer
 • Hebben we een match?
  Je krijgt te maken met diverse hulpvragen en verschillende reis- en zorgverzekeraars. Analytisch ben je sterk, jij vraagt door..
  Je krijgt te maken met diverse hulpvragen en verschillende reis- en zorgverzekeraars. Analytisch ben je sterk, jij vraagt door..
  Lees meer
 • Wanneer je start
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juli. Jouw contract loopt dan tot en met augustus..
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juli. Jouw contract loopt dan tot en met augustus..
  Lees meer

Wat je leert in deze korte periode is indrukwekkend. Omgaan met stressvolle situaties en mensen met pech of in nood helpen. Het moet in je zitten. Je start met een grote groep collega’s aan het begin van de zomer. Dat schept een band, ook met de vaste collega’s. Tenslotte ben je allemaal hulpverlener. En is na de zomer het werk weer klaar dan heb je echt een verschil gemaakt. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf. Een unieke ervaring bij een uniek bedrijf. En, win-win: je talenkennis krijgt een enorme boost. “Ik wist niet dat het zo’n gave baan was,” horen wij vaak. Zo is het ook. En werken in een mooie stad als Den Haag? Niet verkeerd hoor, zo in de zomer met het strand in de buurt en collega’s die wel van een feestje houden. 

Ook sta je stevig in je schoenen en ben je kostenbewust. Dat je stressbestendig, accuraat en communicatief bent, komt je natuurlijk ook goed van pas. Jij als hulpverlener bent empathisch, zelfstandig, flexibel en kunt snel schakelen.  

In de rustige periodes werk je zo’n 32 uur per week. Topdrukte kennen we ook, dan werk je zo’n 40 uur per week. En jij wilt het ook niet missen, want juist die weken maken jouw vakantiewerk onvergetelijk. 

Word jij onze nieuwe collega?

Mooi! Druk op die knop. Vergeet je motivatie en cv maar; als je je naam, telefoonnummer, e-mailadres achterlaat en antwoord geeft op een aantal vraagjes bellen wij jou! We doen een talentestje aan de telefoon en geven extra tekst en uitleg. Klikken we? Dan nodigen we je uit om online een test te maken. Dan weet jij zeker of dit jouw vakantiebaan gaat zijn. Daarna nodigen we je graag uit op de Alarmcentrale. Zo zie jij en zien wij of we samen op weg willen.

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Wij zijn hulpverleners
Werken bij de ANWB Alarmcentrale betekent dat jij mensen helpt in soms bijzondere situaties. Hierdoor zijn wij geen callcenter. Onze medewerkers vertellen er meer over! 
Top drukte
Op zwarte zaterdag gaan de meeste Nederlanders op zomervakantie en dat betekent top drukte bij ons! Je zult dan veel moeten werken, maar het is zeker een feestje om er bij te zijn. Jouw toekomstige collega's vertellen je precies hoe deze periode is! 

Sollicitatieprocedure

Aan de slag bij de beste Alarmcentrale

 • Solliciteer bij de Alarmcentrale Geen motivatie en cv meer nodig
 • Telefonisch interview Wij bellen jou met wat vragen
 • Online test Past deze vakantiebaan bij jou
 • Uitnodiging op de Alarmcentrale Zo leren wij elkaar beter kennen
 • Contract We regelen direct alles met jou

Vragen over deze vacature?

Melisa Fauste Corporate Recruiter
Bel 06 31 76 00 23 Stel een vraag