Waar je aan werkt

Je zoon rijdt de auto zo de zee in… het zal je maar gebeuren als ANWB-lid. Jouw collega’s die het dossier beheren weten precies wat ze moeten doen, gelukkig. En jij ook, want jij gaat op zoek naar vervangend vervoer. Soms is dat in een land waar je de weg al kent, soms ook niet. Mensen komen in alle uithoeken van de wereld tenslotte, dat maakt dit werk nu juist zo mooi. Ook uitdagend. Huurauto’s zijn in de zomervakanties soms schaars, en dan kan het zijn dat je iemand moet teleurstellen. Dat de terugreis nog even moet wachten. Dan is het extra fijn als je de volgende dag iemand blij kunt maken en een gezin weer naar huis kan.
 • Waar in de organisatie
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland..
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland..
  Lees meer
 • Hebben we een match?
  Snel schakelen doe je in de auto, maar zeker ook aan de telefoon..
  Snel schakelen doe je in de auto, maar zeker ook aan de telefoon..
  Lees meer
 • Wanneer je start
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juli..
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juli..
  Lees meer

Elke zomer versterken in Den Haag vele vakantiemedewerkers ons team. Wat je leert in deze korte periode is indrukwekkend. Omgaan met stressvolle situaties en mensen met pech of in nood helpen. Het moet in je zitten. Je start met een grote groep collega’s aan het begin van de zomer. Dat schept een band, ook met de vaste collega’s. Tenslotte ben je allemaal hulpverlener. En als na de zomer het werk weer klaar is, heb je echt een verschil gemaakt. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf. Een unieke ervaring bij een uniek bedrijf. En, win-win: je talenkennis krijgt een enorme boost. “Ik wist niet dat het zo’n gave baan was,” horen wij vaak. Zo is het ook. En werken in een mooie stad als Den Haag? Niet verkeerd hoor, zo in de zomer met het strand in de buurt en collega’s die wel van een feestje houden.

Stevig sta je in je schoenen, met beide benen op de grond dus. Stressbestendig, accuraat en communicatief? Natuurlijk ben je dat, zo kan je tactisch aan de klant brengen dat er even geen vervangend vervoer is. Ook ben je zakelijk en een tikje commercieel.

Jouw contract loopt dan tot en met augustus. In de rustige periodes werk je zo’n 20 uur per week. Topdrukte kennen we ook, dan werk je zo’n 40 uur per week. Geen verlofmogelijkheid tijdens die drie weken topdrukte willen we je niet missen. En jij wilt het ook niet missen, want juist die weken maken jouw vakantiewerk onvergetelijk. 

Word jij onze nieuwe collega?

Mooi! Druk op die knop. Vergeet je motivatie en cv maar; als je je naam, telefoonnummer, e-mailadres achterlaat en antwoord geeft op een aantal vraagjes bellen wij jou! We doen een talentestje aan de telefoon en geven extra tekst en uitleg. Klikken we? Dan nodigen we je uit om online een test te maken. Dan weet jij zeker of dit jouw vakantiebaan gaat zijn. Daarna nodigen we je graag uit op de Alarmcentrale. Zo zie jij en zien wij of we samen op weg willen. 

Op de Alarmcentrale in Den Haag wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent:1,5 meter afstand, looproutes en het dragen van mondkapjes op het werk (maar niet op je werkplek).

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Talenknobbel
Bij de Alarmcentrale is het belangrijk dat je je verstaanbaar kan maken in meerdere talen. Hierbij hoef je het niet perfect te beheersen, belangrijker is het lef om het te durven spreken! Je toekomstige collega's vertellen je meer. 
Blijf kalm
Soms heb je ook lastige gesprekken. Maak je daar niet druk om, wij leiden je op om hier zo goed mogelijk mee om te gaan! Onze medewerkers doen een gesprekje voor. 

Sollicitatieprocedure

Aan de slag bij de beste Alarmcentrale

 • Solliciteer bij de Alarmcentrale Geen motivatie en cv meer nodig
 • Telefonisch interview Wij bellen jou met wat vragen
 • Online test Past deze vakantiebaan bij jou
 • Uitnodiging op de Alarmcentrale Zo leren wij elkaar beter kennen
 • Contract We regelen direct alles met jou

Vragen over deze vacature?

Melisa Fauste Corporate Recruiter