Waar je aan werkt

Niet fijn hoor, stranden in Brussel. Daar sta je dan met je leasewagen. Jij kan je best voorstellen dat jouw klant er niet blij mee is. Fijn dat jij als medewerker zakelijke markt buitenland iedereen weer op weg helpt. Klanten van importeurs, leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen bijvoorbeeld. Zo krijg je met nogal wat verschillende contracten te maken. En emoties, die kunnen hoog oplopen. Jij bent er voor je klant, en tegelijk houd je het contract van de zakelijke opdrachtgever in het oog. Je collega heeft het dossier vastgelegd en draagt het dossier aan jou over. Is er een reparatie bij een lokale garage nodig, of kan het voertuig terug naar Nederland? Jij regelt het. In het contact kun je je in een ieder verplaatsen en heb je oog om alle belangen te behartigen en alternatieven onder de aandacht te brengen
 • Waar in de organisatie
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland..
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland..
  Lees meer
 • Hebben we een match?
  Stressbestendig, communicatief en accuraat? Très bien!
  Stressbestendig, communicatief en accuraat? Très bien!
  Lees meer
 • Wanneer je start
  Voor deze prachtbaan kun je starten in mei of juni..
  Voor deze prachtbaan kun je starten in mei of juni..
  Lees meer

Elke zomer versterken in Den Haag vele vakantiemedewerkers ons team. Wat je leert in deze korte periode is indrukwekkend. Omgaan met stressvolle situaties en mensen met pech of in nood helpen. Het moet in je zitten. Je start met een grote groep collega’s aan het begin van de zomer. Dat schept een band, ook met de vaste collega’s. Tenslotte ben je allemaal hulpverlener. En als na de zomer het werk weer klaar is, heb je echt een verschil gemaakt. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf. Een unieke ervaring bij een uniek bedrijf. En, win-win: je talenkennis krijgt een enorme boost. “Ik wist niet dat het zo’n gave baan was,” horen wij vaak. Zo is het ook. En werken in een mooie stad als Den Haag? Niet verkeerd hoor, zo in de zomer met het strand in de buurt en collega’s die wel van een feestje houden.

Zelfstandig en flexibel? Graag! Zakelijk en een tikje commercieel? Nice. Dus als iemand toch geen recht op hulp heeft, breng je dit tactisch. Snel schakelen kun je ook. In de auto en aan de telefoon. 

Jouw contract loopt dan tot en met augustus/september. In de rustige periodes werk je zo’n 20 uur per week. Topdrukte kennen we ook, dan werk je zo’n 32 uur per week. En wil je zelf ook even op vakantie? Geen probleem, we kunnen best twee weken zonder je. Als je er in week 30, 31 en 32 maar bij bent, tijdens die drie weken topdrukte willen we je niet missen. En jij wilt het ook niet missen, want juist die weken maken jouw vakantiewerk onvergetelijk. 

Word jij onze nieuwe collega?

Mooi! Druk op die knop. Vergeet je motivatie en cv maar; als je je naam, telefoonnummer, e-mailadres achterlaat en antwoord geeft op een aantal vraagjes bellen wij jou! We doen een talentestje aan de telefoon en geven extra tekst en uitleg. Klikken we? Dan nodigen we je uit om online een test te maken. Dan weet jij zeker of dit jouw vakantiebaan gaat zijn. Daarna nodigen we je graag uit op de Alarmcentrale. Zo zie jij en zien wij of we samen op weg willen. 

Op de Alarmcentrale in Den Haag wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent:1,5 meter afstand, looproutes en het dragen van mondkapjes op het werk (maar niet op je werkplek).

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Indrukwekkende verhalen
Je hoort de meest indrukwekkende verhalen als vakantiekracht bij de ANWB Alarmcentrale. Daar moet je mee om kunnen gaan. Gelukkig staat iedereen voor je klaar! Onze medewerkers vertellen jou meer! 
Wij zijn hulpverleners
Werken bij de ANWB Alarmcentrale betekent dat jij mensen helpt in soms bijzondere situaties. Hierdoor zijn wij geen callcenter. Onze medewerkers vertellen er meer over! 

Sollicitatieprocedure

Aan de slag bij de beste Alarmcentrale

 • Solliciteer bij de Alarmcentrale Geen motivatie en cv meer nodig
 • Telefonisch interview Wij bellen jou met wat vragen
 • Online test Past deze vakantiebaan bij jou
 • Uitnodiging op de Alarmcentrale Zo leren wij elkaar beter kennen
 • Contract We regelen direct alles met jou

Vragen over deze vacature?

Melisa Fauste Corporate Recruiter