Waar je aan werkt

Een crash met je car in Rome, het zal je maar gebeuren. Daar sta je dan met je leasewagen. En Italië is niet om de hoek. Gelukkig beantwoord jij als onze nieuwe medewerker zakelijke markt buitenland intake de telefoon. En sta je klaar voor onze klanten. En voor al onze klanten van importeurs, leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen. Zo krijg je met nogal wat verschillende contracten te maken, en met emoties. Jij bent de rots in de branding voor je klant. Tegelijk houd je het contract van de zakelijke opdrachtgever in het oog. Dat vergt wel wat schakelen tussen empathie en zakelijkheid.
 • Waar in de organisatie
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland..
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland..
  Lees meer
 • Hebben we een match?
  Stressbestendig, accuraat en communicatief? Of course. Zelfverzekerd en zelfstandig? Bien sûr..
  Stressbestendig, accuraat en communicatief? Of course. Zelfverzekerd en zelfstandig? Bien sûr..
  Lees meer
 • Wanneer je start
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juni of juli..
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juni of juli..
  Lees meer

Elke zomer versterken in Den Haag vele vakantiemedewerkers ons team. Wat je leert in deze korte periode is indrukwekkend. Omgaan met stressvolle situaties en mensen met pech of in nood helpen. Het moet in je zitten. Je start met een grote groep collega’s aan het begin van de zomer. Dat schept een band, ook met de vaste collega’s. Tenslotte ben je allemaal hulpverlener. En als na de zomer het werk weer klaar is, heb je echt een verschil gemaakt. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf. Een unieke ervaring bij een uniek bedrijf. En, win-win: je talenkennis krijgt een enorme boost. “Ik wist niet dat het zo’n gave baan was,” horen wij vaak. Zo is het ook. En werken in een mooie stad als Den Haag? Niet verkeerd hoor, zo in de zomer met het strand in de buurt en collega’s die wel van een feestje houden.

Zakelijk en een tikje commercieel? Ook dat. Dus als iemand toch geen recht op hulp heeft, breng je dit tactisch. Snel schakelen kan je ook, in de auto en aan de telefoon. 

Jouw contract loopt dan tot en met augustus. In de rustige periodes werk je zo’n 24 uur per week. Topdrukte kennen we ook, dan werk je zo’n 40 uur per week. Als je er in week 30, 31 en 32 maar bij bent, tijdens die drie weken topdrukte willen we je niet missen. En jij wilt het ook niet missen, want juist die weken maken jouw vakantiewerk onvergetelijk.

Word jij onze nieuwe collega?

Mooi! Druk op die knop. Vergeet je motivatie en cv maar; als je je naam, telefoonnummer, e-mailadres achterlaat en antwoord geeft op een aantal vraagjes bellen wij jou! We doen een talentestje aan de telefoon en geven extra tekst en uitleg. Klikken we? Dan nodigen we je uit om online een test te maken. Dan weet jij zeker of dit jouw vakantiebaan gaat zijn. Daarna nodigen we je graag uit op de Alarmcentrale. Zo zie jij en zien wij of we samen op weg willen. 

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Opleiding
Binnen twee weken leiden wij jou op tot echte hulpverlener. Jouw toekomstige collega's vertellen je meer over hoe dit precies in zijn werk gaat! 
Blijf kalm
Soms heb je ook lastige gesprekken. Maak je daar niet druk om, wij leiden je op om hier zo goed mogelijk mee om te gaan! Onze medewerkers doen een gesprekje voor. 

Sollicitatieprocedure

Aan de slag bij de beste Alarmcentrale

 • Solliciteer bij de Alarmcentrale Geen motivatie en cv meer nodig
 • Telefonisch interview Wij bellen jou met wat vragen
 • Online test Past deze vakantiebaan bij jou
 • Uitnodiging op de Alarmcentrale Zo leren wij elkaar beter kennen
 • Contract We regelen direct alles met jou

Vragen over deze vacature?

Melisa Fauste Corporate Recruiter
Bel 06 31 76 00 23 Stel een vraag