Waar je aan werkt

Oeps, de handrem van de leasewagen vergeten aan te trekken en ’m vervolgens langzaam de gracht in zien rollen. Het gebeurt. Bij de Alarmcentrale is geen dag hetzelfde. En dan hebben we het nog niet eens over ernstige ongelukken gehad. Je zult maar midden op de weg stilstaan met langsrazend verkeer. Wij helpen niet alleen onze leden. Ook voor klanten van importeurs, leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen staan we klaar. Die hebben allemaal verschillende contracten waar jij snel je weg in weet te vinden.
 • Waar in de organisatie
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland. Elke zomer versterken in Assen vele vakantiemedewerkers ons team..
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland. Elke zomer versterken in Assen vele vakantiemedewerkers ons team..
  Lees meer
 • Hebben we een match?
  Je ziet wel dat we op zoek zijn naar mensen die sterk in hun schoenen staan. Iemand zoals jij dus..
  Je ziet wel dat we op zoek zijn naar mensen die sterk in hun schoenen staan. Iemand zoals jij dus..
  Lees meer
 • Wanneer je start
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juni. Jouw contract loopt dan tot en met september..
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juni. Jouw contract loopt dan tot en met september..
  Lees meer

Wat je leert in deze korte periode is indrukwekkend. Omgaan met stressvolle situaties en mensen met pech of in nood helpen. Het moet in je zitten. En is na de zomer het werk weer klaar, dan heb je echt een verschil gemaakt. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf. Een unieke ervaring bij een uniek bedrijf. “Ik wist niet dat het zo’n gave baan was,” horen wij vaak. Zo is het ook.

We zijn trouwens prima bereikbaar, zo langs de A28 met een bushalte op 500 meter. De Alarmcentrale is 24/7 open. Voor seizoensmedewerkers plannen we diensten in die vrijwel altijd afgestemd zijn op het openbaar vervoer. We werken op een fijne plek met veel licht. Mooie flexwerkplekken met wat ruimte om even bij te komen en te relaxen. Een grote familie met een open cultuur waar iedereen gelijk is. Zo starten we het hoogseizoen met een barbecue voor iedereen en doe je buiten werktijd regelmatig leuke dingen met je team. Omdat een goede werksfeer zeker zo belangrijk is.

En dat je ook stressbestendig, accuraat en communicatief bent, is mooi meegenomen. Heeft iemand geen recht op hulp? Jij weet het tactisch te brengen. Ook ben je zakelijk en een tikje commercieel. Schakelen? Als ervaren automobilist doe je dat niet alleen in de auto, maar ook in deze zomerbaan. Bijvoorbeeld als je na twee seconden na een intensief gesprek direct de volgende call pakt en er voor de volle 100% bij bent. Talenkennis is fijn. Perfect? Niet nodig, als je maar durft. Ook zelfstandigheid is belangrijk. En werkervaring bij een callcenter? We worden steeds blijer met je. 

In de rustige periodes werk je zo’n 20 uur per week. Topdrukte kennen we ook, dan werk je zo’n 30 tot 40 uur per week. En wil je zelf ook even op vakantie? Geen probleem, we kunnen best een week zonder je. Als je er in week 30, 31 en 32 maar bij bent. Tijdens die drie weken topdrukte willen we je niet missen. En jij wilt het ook niet missen, want juist die weken maken jouw vakantiewerk onvergetelijk.

Word jij onze nieuwe collega?

Mooi! Druk op die knop. Vergeet je motivatie en cv maar; als je je naam, telefoonnummer, e-mailadres achterlaat en antwoord geeft op een aantal vraagjes bellen wij jou! We doen een talentestje aan de telefoon en geven extra tekst en uitleg. Klikken we? Dan nodigen we je uit om online een test te maken. Dan weet jij zeker of dit jouw vakantiebaan gaat zijn. Daarna nodigen we je graag uit op de Alarmcentrale. Zo zie jij en zien wij of we samen op weg willen. 

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Top drukte
Op zwarte zaterdag gaan de meeste Nederlanders op zomervakantie en dat betekent top drukte bij ons! Je zult dan veel moeten werken, maar het is zeker een feestje om er bij te zijn. Jouw toekomstige collega's vertellen je precies hoe deze periode is! 
Indrukwekkende verhalen
Je hoort de meest indrukwekkende verhalen als vakantiekracht bij de ANWB Alarmcentrale. Daar moet je mee om kunnen gaan. Gelukkig staat iedereen voor je klaar! Onze medewerkers vertellen jou meer! 

Sollicitatieprocedure

Aan de slag bij de beste Alarmcentrale

 • Solliciteer bij de Alarmcentrale Geen motivatie en cv meer nodig
 • Telefonisch interview Wij bellen jou met wat vragen
 • Online test Past deze vakantiebaan bij jou
 • Uitnodiging op de Alarmcentrale Zo leren wij elkaar beter kennen
 • Contract We regelen direct alles met jou

Vragen over deze vacature?

Melisa Fauste Corporate Recruiter