Waar je aan werkt

Van links naar rechts. Had dat Britse gezin dat lekker op vakantie is in Nederland er maar over nagedacht. Nu zijn ze gestrand aan de verkeerde kant. Jij beantwoordt als onze nieuwe medewerker voertuighulpverlening consumentenmarkt buitenland (BU-NL) de telefoon. Je staat voor ze klaar. Net als dat je klaarstaat voor leden van buitenlandse zusterclubs. En wat dacht je van klanten van importeurs, leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen? Zo krijg je met nogal wat verschillende contracten te maken. Ook bepaal jij of je een wegenwacht inschakelt, en of er een berger nodig is voor de auto. Kan het opgelost worden door een plaatselijke garage? Helpen zit in ons bloed.
 • Waar in de organisatie
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland. Elke zomer versterken in Den Haag vele vakantiemedewerkers ons team..
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland. Elke zomer versterken in Den Haag vele vakantiemedewerkers ons team..
  Lees meer
 • Hebben we een match?
  Het Britse gezin of de verzekeringsmaatschappij? Je schakelt moeiteloos tussen alle gesprekken en situaties..
  Het Britse gezin of de verzekeringsmaatschappij? Je schakelt moeiteloos tussen alle gesprekken en situaties..
  Lees meer
 • Wanneer je start
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juli. Jouw contract loopt dan tot en met september..
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juli. Jouw contract loopt dan tot en met september..
  Lees meer

Wat je leert in deze korte periode is indrukwekkend. Omgaan met stressvolle situaties en mensen met pech of in nood helpen. Het moet in je zitten. En is na de zomer het werk weer klaar, dan heb je echt een verschil gemaakt. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf. Een unieke ervaring bij een uniek bedrijf. En, win-win: je talenkennis krijgt een enorme boost. “Ik wist niet dat het zo’n gave baan was,” horen wij vaak. Zo is het ook.

We zijn trouwens prima bereikbaar. De Alarmcentrale is 24/7 open. We werken op een fijne plek met veel licht. Mooie flexwerkplekken met ook wat ruimte om even bij te komen en te relaxen. Een grote familie met een open cultuur waar iedereen gelijk is. Zo starten we het hoogseizoen met een barbecue voor iedereen en doe je regelmatig leuke dingen met je team. Omdat een goede werksfeer zeker zo belangrijk is.

Je staat stevig met beide benen op de grond en stevig in je schoenen. Stress? Komt niet voor in jouw woordenboek. Accuratesse en communicatie? Die wel. Dikgedrukt nog wel. Net als je zakelijke insteek en tikje commercie. Met je talenkennis zijn we blij. Durven te spreken is belangrijker dan een perfecte uitspraak.  

In de rustige periodes werk je zo’n 20 uur per week. Topdrukte kennen we ook, dan werk je zo’n 40 uur per week. En wil je zelf ook even op vakantie? Geen probleem, we kunnen best twee weken zonder je. Als je er in week 30, 31 en 32 maar bij bent. Tijdens die drie weken topdrukte willen we je niet missen. En jij wilt het ook niet missen, want juist die weken maken jouw vakantiewerk onvergetelijk. 

Word jij onze nieuwe collega?

Mooi! Druk op die knop. Vergeet je motivatie en cv maar; als je je naam, telefoonnummer, e-mailadres achterlaat en antwoord geeft op een aantal vraagjes bellen wij jou! We doen een talentestje aan de telefoon en geven extra tekst en uitleg. Klikken we? Dan nodigen we je uit om online een test te maken. Dan weet jij zeker of dit jouw vakantiebaan gaat zijn. Daarna nodigen we je graag uit op de Alarmcentrale. Zo zie jij en zien wij of we samen op weg willen.

Op de Alarmcentrale in Den Haag wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent:1,5 meter afstand, looproutes en het dragen van mondkapjes op het werk (maar niet op je werkplek).

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Talenknobbel
Bij de Alarmcentrale is het belangrijk dat je je verstaanbaar kan maken in meerdere talen. Hierbij hoef je het niet perfect te beheersen, belangrijker is het lef om het te durven spreken! Je toekomstige collega's vertellen je meer.  
Wij zijn hulpverleners
Werken bij de ANWB Alarmcentrale betekent dat jij mensen helpt in soms bijzondere situaties. Hierdoor zijn wij geen callcenter. Onze medewerkers vertellen er meer over! 

Sollicitatieprocedure

Aan de slag bij de beste Alarmcentrale

 • Solliciteer bij de Alarmcentrale Geen motivatie en cv meer nodig
 • Telefonisch interview Wij bellen jou met wat vragen
 • Online test Past deze vakantiebaan bij jou
 • Uitnodiging op de Alarmcentrale Zo leren wij elkaar beter kennen
 • Contract We regelen direct alles met jou

Vragen over deze vacature?

Melisa Fauste Corporate Recruiter