Waar je aan werkt

Daar staan ze dan, net klaar met hun studie en op weg naar de camping. Gestrand in Sankt Johann. Gelukkig weet jij dat er drie ‘Sankt Johanns’ zijn. Dus je vraagt door en stuurt in een oogwenk pechhulp naar precies de goede Sankt Johann. En is er een reparatie nodig? Jij houdt contact met de garages in de Duitstalige gebieden. Zo kun je precies vertellen wanneer ons ANWB-lid zijn auto, motor of caravan weer kan terugverwachten. Ook houd je contact met verzekeringsmaatschappijen, adviseer je en houd je alles prima bij in het dossier. Je leeft mee. Soms kun je iemand niet helpen, ook dat breng je tactisch.
 • Waar in de organisatie
  Bij de ANWB Alarmcentrale, Nederlands grootste en beste Alarmcentrale..
  Bij de ANWB Alarmcentrale, Nederlands grootste en beste Alarmcentrale..
  Lees meer
 • Hebben we een match?
  Ook als de spanning stijgt houd jij het hoofd koel. Jij blijft altijd zakelijk en accuraat..
  Ook als de spanning stijgt houd jij het hoofd koel. Jij blijft altijd zakelijk en accuraat..
  Lees meer
 • Wanneer je start
  Voor deze prachtbaan kun je starten in mei en juni..
  Voor deze prachtbaan kun je starten in mei en juni..
  Lees meer

Dit doe je vanuit München, Duitsland. Elke zomer versterken vele vakantiemedewerkers ons Duitse team. Wat je leert in deze korte periode is indrukwekkend. Omgaan met stressvolle situaties en mensen met pech of in nood helpen. Het moet in je zitten. Je start met een groep collega’s aan het begin van de zomer. Dat schept een band, ook met de vaste collega’s. Tenslotte ben je allemaal hulpverlener. En als na de zomer het werk weer klaar is, heb je echt een verschil gemaakt. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf. Een unieke ervaring bij een uniek bedrijf. En, win-win: je talenkennis krijgt een enorme boost. “Ik wist niet dat het zo’n gave baan was,” horen wij vaak. Zo is het ook. En wat dacht je van een paar maanden werken in het hart van Europa? München is een prachtige groene stad met vele Biergärten. De teamspirit onderling is groot, je maakt echt wat mee samen. Dat merk je ook na werktijd, jullie gaan er vaak samen op uit en wonen ook bij elkaar in de buurt.

Und selbstverständlich komen je communicatieve vaardigheden en flexibiliteit goed van pas. Ook zelfstandigheid is belangrijk. 

Jouw contract loopt dan tot en met augustus. Je krijgt een Duitse arbeidsovereenkomst en werkt 32 uur per week. In de top weken hebben we je 40 uur per week nodig. Heb je huisvesting nodig? Wij kunnen je hierbij helpen. En wil je zelf ook even op vakantie? Geen probleem, we kunnen je best twee weken missen. Als je er in week 30, 31 en 32 maar bij bent. Tijdens die drie weken topdrukte willen we je niet missen. En jij wilt het ook niet missen, want juist die weken maken jouw vakantiewerk onvergetelijk.

Word jij onze nieuwe collega?

Mooi! Druk op die knop. Vergeet je motivatie en cv maar; als je je naam, telefoonnummer, e-mailadres achterlaat en antwoord geeft op een aantal vraagjes bellen wij jou! We doen een talentestje aan de telefoon en geven extra tekst en uitleg. Klikken we? Dan nodigen we je uit om online een test te maken. Dan weet jij zeker of dit jouw vakantiebaan gaat zijn. Daarna nodigen we je graag uit op de Alarmcentrale. Zo zie jij en zien wij of we samen op weg willen. 

Op de Alarmcentrale in München wordt gewerkt volgens de richtlijnen die de Beierse staat en de ADAC tegen corona hanteert. Dit betekent: 1,5 meter afstand, looproutes en het dragen van mondkapjes op het werk (maar niet op je werkplek)

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Talenknobbel
Bij de Alarmcentrale is het belangrijk dat je je verstaanbaar kan maken in meerdere talen. Hierbij hoef je het niet perfect te beheersen, belangrijker is het lef om het te durven spreken! Je toekomstige collega's vertellen je meer. 
Leuke verhalen
Naast indrukwekkende dingen hoor je ook erg veel leuke verhalen! Van ruitenwisservloeistof in een koplamp tot zwemmen met je auto sleutels. Hoor hier wat jouw toekomstige collega's allemaal meemaken!  

Sollicitatieprocedure

Aan de slag bij de beste Alarmcentrale

 • Solliciteer bij de Alarmcentrale Geen motivatie en cv meer nodig
 • Telefonisch interview Wij bellen jou met wat vragen
 • Online test Past deze vakantiebaan bij jou
 • Uitnodiging op de Alarmcentrale Zo leren wij elkaar beter kennen
 • Contract We regelen direct alles met jou

Vragen over deze vacature?

Melisa Fauste Corporate Recruiter