Waar je aan werkt

Bij de ANWB Alarmcentrale doe je het meest betekenisvolle werk van Nederland. Hoezo? Stel… de motor van je wagen is in de soep gedraaid onderweg naar Benidorm. Dan ben je als ANWB-lid blij als je hoort dat het allemaal goedkomt en je auto weer onderweg naar huis is. Jij brengt dat goede nieuws.
 • Waar in de organisatie
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland. Elke zomer versterken in Den Haag vele vakantiemedewerkers ons team..
  Bij de ANWB Alarmcentrale, de grootste en beste Alarmcentrale van Nederland. Elke zomer versterken in Den Haag vele vakantiemedewerkers ons team..
  Lees meer
 • Hebben we een match?
  In jouw achterbak vinden we stressbestendigheid, accuratesse en goede communicatieve vaardigheden..
  In jouw achterbak vinden we stressbestendigheid, accuratesse en goede communicatieve vaardigheden..
  Lees meer
 • Wanneer je start
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juli..
  Voor deze prachtbaan kun je starten in juli..
  Lees meer

Wat je leert in deze korte periode is indrukwekkend. Omgaan met stressvolle situaties en mensen met pech of in nood helpen. Het moet in je zitten. Je start met een grote groep collega’s aan het begin van de zomer. Dat schept een band, ook met de vaste collega’s. Tenslotte ben je allemaal hulpverlener. En als na de zomer het werk weer klaar is, heb je echt een verschil gemaakt. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf. Een unieke ervaring bij een uniek bedrijf. En, win-win: je talenkennis krijgt een enorme boost. “Ik wist niet dat het zo’n gave baan was,” horen wij vaak. Zo is het ook. En werken in een mooie stad als Den Haag? Niet verkeerd hoor, zo in de zomer met het strand in de buurt en collega’s die wel van een feestje houden.

Je oog voor detail en schakelvermogen komt niet alleen tijdens autorijden van pas: ook in deze vakantiebaan. Net als je flexibiliteit en zelfstandigheid trouwens.  

Jouw contract loopt dan tot en met september/oktober. In de rustige periodes werk je zo’n 20 uur per week. Topdrukte kennen we ook, dan werk je zo’n 40 uur per week. Als je er in week 30, 31 en 32 maar bij bent. Tijdens die drie weken topdrukte willen we je niet missen. En jij wilt het ook niet missen, want juist die weken maken jouw vakantiewerk onvergetelijk.

Word jij onze nieuwe collega?

Mooi! Druk op die knop. Vergeet je motivatie en cv maar; als je je naam, telefoonnummer, e-mailadres achterlaat en antwoord geeft op een aantal vraagjes bellen wij jou! We doen een talentestje aan de telefoon en geven extra tekst en uitleg. Klikken we? Dan nodigen we je uit om online een test te maken. Dan weet jij zeker of dit jouw vakantiebaan gaat zijn. Daarna nodigen we je graag uit op de Alarmcentrale. Zo zie jij en zien wij of we samen op weg willen.

Op de Alarmcentrale in Den Haag wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent:1,5 meter afstand, looproutes en het dragen van mondkapjes op het werk (maar niet op je werkplek).

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Talenknobbel
Bij de Alarmcentrale is het belangrijk dat je je verstaanbaar kan maken in meerdere talen. Hierbij hoef je het niet perfect te beheersen, belangrijker is het lef om het te durven spreken! Je toekomstige collega's vertellen je meer. 
Blijf kalm
Soms heb je ook lastige gesprekken. Maak je daar niet druk om, wij leiden je op om hier zo goed mogelijk mee om te gaan! Onze medewerkers doen een gesprekje voor. 

Sollicitatieprocedure

Aan de slag bij de beste Alarmcentrale

 • Solliciteer bij de Alarmcentrale Geen motivatie en cv meer nodig
 • Telefonisch interview Wij bellen jou met wat vragen
 • Online test Past deze vakantiebaan bij jou
 • Uitnodiging op de Alarmcentrale Zo leren wij elkaar beter kennen
 • Contract We regelen direct alles met jou

Vragen over deze vacature?

Melisa Fauste Corporate Recruiter