Meetup ANWB x Angi

UX’ers ontmoeten de ANWB.

In samenwerking met Angi Studio organiseerde ambassadeur Sanne Kloot met een aantal collega’s de meetup ‘Hoe ontwikkel je succesvolle producten voor 4,5 miljoen leden’. Via het platform Meetup konden geïnteresseerde UX’ers zich aanmelden voor deze inspirerende sessie op 1 augustus op het hoofdkantoor.

Ruim 50 enthousiaste UX’ers werden op het hoofdkantoor verwelkomd met drankjes en pizza’s. Na het eten en kennis met elkaar en de ANWB gemaakt te hebben, begon de Innovation Games workshop van Angi Studio. Met het thema ‘Smartphonegebruik in het verkeer tegengaan’ gingen de deelnemers aan de slag. Eerst ontwikkelde elk groepje deelnemers een ‘Product box’ van het product dat zij wilden verkopen en werden de producten gepitcht. Een voorbeeld van een product dat was ontwikkeld, is een app die ervoor zorgt dat tijdens het rijden jouw binnenkomende WhatsApps worden voorgelezen. Na de pitches kreeg elke groep voor het onderdeel ‘Buy a feature’ geld dat zij konden inzetten op de voor hen relevante kenmerken van de producten. De groep die het meeste geld wist binnen te halen, werd uitgeroepen als winnaar van de avond. Deze meetup heeft mooie creatieve ideeën opgeleverd en gezorgd voor leuke ontmoetingen. Als afsluiting werd met karaoke gestart en het werd nog een lange, gezellige avond…

Het platform Meetup

Meetup is een platform voor het zoeken en opbouwen van lokale gemeenschappen. Mensen gebruiken Meetup om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe dingen te leren, steun te vinden, hun comfortzones te verlaten en samen hun passie te volgen.

Meetup-lid worden?

Word ook lid en bekijk welke interessante meetups er worden georganiseerd. Een idee voor een meetup bij op ons op kantoor? Eventueel met een externe partij, zoals Angi Studio. Wij denken en organiseren graag mee.