Het App Center

Meest toonaangevende voorbeeld.

Het meest toonaangevende voorbeeld in Nederland op het gebied van app ontwikkeling. Dat is de ambitie van het App Center. Sinds eind 2017 is de ontwikkeling van de apps van de ANWB in eigen beheer en daarmee is het App Center de jongste afdeling binnen IT.


5 apps in ontwikkeling
Momenteel wordt er gewerkt aan 5 apps.
Ambitieuze collega's
Bij het App Center werken zo'n 25 ambitieuze, nationale en internationale, collega's.
Innovation Friday
Er wordt tijd vrijgemaakt om met elkaar tot interessante vernieuwingen te komen.
Werken aan innovatieve producten Samen met nationale en internationale professionals.

Bij het App Center werken zo’n 25 enthousiaste, nationale en internationale, professionals aan apps voor een miljoenenpubliek. Connected Car, de Onderweg app, de Wegenwacht app en de Fietsen app zijn slechts enkele voorbeelden van de innovatieve producten waar met de nieuwste technieken, zoals Swift en Kotlin, aan wordt gewerkt. De medewerkers en de omgeving worden continue uitgedaagd om de beste oplossingen voor de gebruikers van de apps te creëren.

Werken bij het App Center

De lat ligt hoog binnen het App Center, maar je krijgt ook alle ruimte om dat te bereiken. We hebben nog veel te ontdekken en te leren als het gaat om app development, en zouden het tof vinden als jij daar onderdeel van wilt zijn.

Van Android Developer tot iOS Developer, Product Owner, Requirements Analist en Back-end Developer. Wij zijn regelmatig op zoek naar professionals die het App Center komen versterken.