Welkom in de ANWB Winkel!

Doe betekenisvol werk in onze winkels.

Zoek je nog een leuke baan? Kom werken in een van onze winkels. Je gaat betekenisvol werk doen in een omgeving waar een goede werksfeer super belangrijk is. Werken in onze winkels betekent werken voor vakantie, vrije tijd en mobiliteit.
Helpen+
Leden die op weg of op reis gaan, rekenen op jouw expertise over onze producten en diensten.
Collega's
We zijn een hecht team waarin iedereen voor elkaar klaar staat. We houden van een lolletje en organiseren regelmatig activiteiten buiten het werk!
Euro's
Een goed salaris. Dat vinden wij belangrijk en daar zijn wij gewoon open over. Bij de vacatures staat altijd wat je verdient!

Achter de etalage

Wat zeggen de collega's?

Erik over Retail bij de ANWB
Kijk mee in het leven van Search Marketeer Erik. Bij ANWB Retail houden wij ons niet alleen bezig met de winkels. We zijn ook bezig met het bedenken van campagnes en het bijhouden van de webshop. Benieuwd naar wat wij nog meer doen? 
Milou helemaal op haar plek

Met haar oprechte interesse en vrolijke voorkomen maar Milou graag een printje in iemands hart. In ANWB-winkel Meppel zit ze helemaal op haar plek. Leuk contact met leden, veelzijdig werk en een fijne sfeer. Lees hier het volledige verhaal!

Sta jij straks in één van onze winkels?

Word onze nieuwe collega en versterk het team.

Solliciteer op het leukste baantje van Nederland.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Eerst even bijkletsen met je collega’s met een kop koffie. Dan aan de slag en de winkel klaarmaken, want de eerste klanten staan al voor de deur. Nadat je alle producten hebt aangevuld en de winkel er weer netjes uitziet gaan de deuren open. De eerste klant wilt een reisgids van Kroatië kopen. Jij vraagt of ze daar naartoe op vakantie gaat en geeft aan dat ze voor de reis naar Kroatië onder andere ook een veiligheidshesje en een vignet nodig heeft. De klant bedankt je voor het advies en de marktmanager is blij met de extra omzet. Na een dag kleding, schoenen, reisartikelen, verzekeringen en andere producten verkocht te hebben, ga je met een voldaan gevoel naar huis.
    ANWB Winkels voor vakantie, vrije tijd en mobiliteit
    Mensen helpen als het gaat om vakantie, vrije tijd en mobiliteit: in onze winkels staan onze collega`s elke dag klaar om leden en klanten te helpen. Wij bieden unieke producten en diensten aan zoals schoenen, kleding, verzekeringen, boeken & kaarten.

    Het meest betekenisvolle werk van Nederland

    Elke dag staan er klanten in de winkels met vragen. Als je werkt in een van onze winkels ben je in korte tijd een expert die onze klanten het beste antwoord kan geven. Omgaan met klanten en ze het beste advies geven voor vakantie, vrije tijd en mobiliteit. Dat moet in je zitten en daar draai jij je hand niet voor om. Ben jij zo iemand? Als je werkt in onze winkels doe je betekenisvolle ervaring op die jou absoluut weer verder gaat helpen in de toekomst. Oh ja, en je hebt ook weer goed bijverdiend voor je toekomstplannen.