Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Fred

Medewerker leden service center

“De verbindende schakel tussen leden en de ANWB”

Hangt er iemand met een glimlach op? Dan is Freds missie geslaagd. ANWB-leden zo goed mogelijk adviseren en nét dat beetje extra informatie geven, daar gaat hij voor.

'Ik werk al sinds 2016 op het ANWB Leden Service Center, de afdeling waar alle vragen van onze leden binnenkomen. Deze gesprekken zijn zó divers dat ik mij geen minuut verveel. Het ene moment verdiep ik mij in de Europese milieuzones, omdat iemand naar Keulen wil. Het andere moment wil een lid weten of zijn oude caravan wel achter zijn nieuwe auto past. Ik hou van deze dynamiek. Jong, oud, net ANWB-lid of juist al jaren, ik krijg ze allemaal aan de lijn. 

“Veel mensen beseffen niet dat ze met het lidmaatschap bijdragen aan het in de lucht houden van de traumahelikopters”

Een verrassende wending in een gesprek vind ik het leukst. Zo wilde iemand zijn Wegenwachtlidmaatschap stopzetten omdat hij lang op reis ging. Al pratend kwamen we er achter dat hij nog geen internationaal rijbewijs had. Ik kon hem geruststellen door te vertellen dat dat in de ANWB-winkel direct geregeld kon worden. Leuk dat je zo tóch van toegevoegde waarden kunt zijn. Ik geef graag wat extra uitleg over het lidmaatschap. Veel mensen beseffen niet dat ze met het lidmaatschap bijdragen aan het in de lucht houden van de traumahelikopters bijvoorbeeld. Ook het feit dat je als ANWB-lid korting krijgt op vakanties weten veel leden niet.'

Aandacht voor elkaar

'Werken bij de ANWB bevalt mij goed. Er heerst een fijne sfeer en iedereen helpt elkaar. Kan ik een lid niet verder helpen, dan weet ik altijd wel een afdeling waar de vraag wél terecht kan, zoals bij een van onze auto- of caravanexperts. Het is leuk om een schakel te zijn tussen de leden en de ANWB.' 

Nog niks gevonden waarmee jij ons allemaal kunt helpen?

Maak een jobalert aan en ontvang de meest recente vacatures, die het best bij je passen, in je inbox.