Bouw mee aan de ledenorganisatie van de toekomst.

Traineeship bij ANWB. Je bent van betekenis

De toekomst. Daar hebben we jou voor nodig. Jij krijgt de kans om ideeën te ontwikkelen en ook echt uit te voeren. We bieden je afwisseling en ontwikkeling in een unieke omgeving waar je jezelf kunt zijn.
Dit doe je samen met trotse betrokken collega’s en leidinggevenden die je helpen bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Want we zetten niet alleen een stapje extra voor onze 4,5 miljoen leden, maar ook voor elkaar.

ANWB?

Werken bij ANWB betekent werken bij een organisatie waar maatschappelijk impact voorop staat. Dat geldt voor alles wat met verkeersveiligheid, mobiliteit, vrije tijd en reizen te maken heeft. En dat is uitdagend, want de snelheid waarmee onze maatschappij zich op dit moment ontwikkelt is enorm. En dat betekent kansen voor de ANWB en kansen voor jou.

Al 135 jaar maken wij het voor iedereen mogelijk in vrijheid en met plezier onderweg te zijn. Dat is onze missie. Daar werken wij met ruim 4000 trotse en betrokken medewerkers elke dag aan. We staan voor grote maatschappelijke vraagstukken als doelen rond klimaat, duurzaamheid en zorg voor de samenleving. Dankzij onze enorme ervaring, variatie aan diensten én innovatiekracht weten we steeds in te spelen op de (digitale) ontwikkelingen in onze maatschappij.

Dat zullen blijven we doen. Het liefst samen met jou!