Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Unigarant, hét verzekerings bedrijf van de ANWB

Verzekeren saai, dan ken je ons nog niet.

De beste hulp bij schade

Bij Unigarant verzekeren we niet alleen, wij helpen! Samen met je collega’s zorg je dat onze klanten en leden zorgeloos en met plezier onderweg zijn in een duurzame samenleving. We doen graag een stapje harder om onze klanten écht te helpen. Daarbij verliezen we elkaar niet uit het oog.

Werken bij Unigarant betekent vrijheid om te ondernemen en invloed hebben op hoe jij je werk doet. Samen met je collega’s ben je de motor van Unigarant. Ambitie vinden we belangrijk; om je talenten in te zetten, jezelf te ontwikkelen, Unigarant beter te maken of onze producten nog innovatiever. Daarbij vieren we het leven, want met plezier in beweging zijn, maakt het voor ons allemaal leuker. 

 Werken bij Unigarant is werken aan de verzekeringen van de toekomst. Zorg jij ervoor dat we futureproof blijven?

Een carrière die nooit stilstaat

Elkaar blijven uitdagen om het spannend te houden. Het is de basis voor elke gezonde relatie. Daarom krijg je bij ons alle kansen om door te groeien, opleidingen te doen en jezelf opnieuw te blijven uitvinden. Ben jij klaar voor een carrière die nooit stil staat?

Verzekeringen van de toekomst

Een autoverzekering waarbij je geld verdient met veilig rijgedrag, een track&trace zender op je fiets of een woonverzekering met smart home beveiligingspakket. Werken bij Unigarant is werken aan de verzekeringen van de toekomst.

Samen werken aan topprestaties

De kracht van Unigarant zit in de manier waarop we samenwerken. Noem het nuchter, noem het Drents, noem het familiair. Hoe je het ook noemt: samen gaan we voor topprestaties. Op kantoor of tijdens de evenementen die we ernaast organiseren.

Werken bij Unigarant betekent

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Dat betekent dat je veel extra ANWB voordelen krijgt, zoals een wegenwacht lidmaatschap en korting in de winkels. Maar er is veel meer!

Korting op allerlei ANWB-producten en -diensten

Korting op allerlei ANWB-producten en -diensten

ANWB-lidmaatschap met Wegenwacht Nederland Standaard of de Wegenwacht Fiets Service

ANWB-lidmaatschap met Wegenwacht Nederland Standaard of de Wegenwacht Fiets Service

Uitstekende pensioenvoorwaarden

Uitstekende pensioenvoorwaarden

Goede voorzieningen om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag (onbelast) – Unigarant is voorstander van het hybride werken;

Goede voorzieningen om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag (onbelast) – Unigarant is voorstander van het hybride werken;

Dertiende maand en winstdelingsregeling

Meer over Unigarant

Unigarant door de tijd heen

De oprichting
18 83

De oprichting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed efficitur, anteet euismod ornare, nisl erat semper nisi, tempus lobortis lorem ipsum est augue quis velit. 

Eerste personeel
18 85

Eerste personeel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed efficitur, ante et euismod ornare, nisl erat.

18 92

Winkels gaan open

Sed efficitur, anteet euismod ornare, nisl erat semper nisi, tempus lobortis lorem ipsum est augue quis velit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

19 01

Lorem ispum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed efficitur, ante et euismod ornare, nisl erat semper nisi, tempus lobortis.

Werken bij
Unigarant?

Trainer Personenschade

Al sinds 1972 timmert Unigarant hard aan de weg door met goede producten en persoonlijke dienstverlening haar klanten steeds positief te verrassen. Kwaliteit...

Schadebehandelaar Materiële Schade Fiets

Ieder jaar komen er bij Unigarant per telefoon, e-mail en post meer dan één miljoen vragen over onze verzekeringen binnen. De schademeldingen worden door...

Schadebehandelaar Materiële Schade Voertuig (Meerzijdig)

Ieder jaar komen er bij Unigarant per telefoon, e-mail en post meer dan één miljoen vragen over onze verzekeringen binnen. De afdeling Voertuigen binnen...

Verzekeringsadviseur junior

Jij helpt onze klanten met alle vragen over onze verzekeringen van ANWB/ Unigarant. Helpen zit in jouw DNA! Klanten horen de glimlach in je stem, want...

Kan ik je ergens mee helpen?

Kan ik je ergens mee helpen? Laat het mij weten en ik help je graag verder.

Kan ik je ergens misschien ergens mee helpen?

Carolien Manning

Recruiter

Carolien Manning

Nog niks gevonden waarmee jij ons allemaal kunt helpen?

Maak een jobalert aan en ontvang de meest recente vacatures, die het best bij je passen, in je inbox.