Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Werken bij ANWB Rijopleiding

De grootste Rijopleider van Nederland!

Rijcoach bij de ANWB

Aan jouw rijlessen gaan je leerlingen nog vaak terugdenken. Want het rijbewijs is hun ticket naar de vrijheid om de wereld per auto te ontdekken. Als rijinstructeur – of zoals wij het liever zeggen: rijcoach – voor de grootste rijopleider van Nederland ervaar je zelf ook veel vrijheid en heb je altijd een goed gevulde agenda die zorgt voor stabiliteit.

Jij gaat aan de slag bij een van de 53 franchiselocaties van de ANWB Rijopleiding. Met meer dan 500 rijinstructeurs zijn we de grootste rijopleider van Nederland. In onze formule staan innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het leven centraal. Je bent natuurlijk veel alleen met je leerlingen op pad, maar bent altijd welkom op kantoor om samen met collega’s te lunchen of gewoon even bij te praten.

Bekijk vacatures

Afwisselend met vrijheid

Als Rijinstructeur begint de dag bij het ophalen van jouw leerling. Je leert hen alle ins en outs tijdens de twee uur durende les en zorgt ervoor dat er binnen no-time afgereden kan worden. Rijbewijs binnen? Check! Als Rijinstructeur bij ANWB is het belangrijk dat je goed zelfstandig te werk kan gaan. Tussen het werk door zin in een kop koffie of om even bij te kletsen met collega’s? Dan ben je altijd van harte welkom bij de Rijschool!

Zie jij jezelf al aan de slag gaan bij deze leuke, afwisselende functie als Rijcoach bij ANWB, maar heb je nog geen ervaring? Geen zorgen! Bij de ANWB Academy hebben wij jarenlange ervaring in het opleiden en coachen van nieuwe Rijcoaches. De opleiding is flexibel in te richten, zodat het goed past in jouw dagelijkse leven. Wij begrijpen dat je wilt weten waar je aan toe bent, dus we spreken af dat jij gegarandeerd een baan hebt bij onze Rijschool, voordat je begint aan de opleiding.

Vrijheid

Je bent zelf baas over jouw agenda. Een flexibele agenda die je zelf kunt indelen.

Dynamisch

Iedere leerling brengt weer wat anders met zich mee en daar speel je graag op in.

Voldoening

Jij geeft meer dan alleen instructies die opgevolgd moeten worden. Jij coacht de leerling op de juiste manier naar zijn of haar rijbewijs. Daarom noemen wij jou een Rijcoach!


Werken bij ANWB
Rijopleiding?

Verkoopmedewerker

Terwijl je naar de meest bijzondere reisverhalen luistert, neem je onze klanten mee in de producten en diensten van onze winkel in Maastricht. Zo help...

Schadebehandelaar Woon

Uiteenlopende schademeldingen van ANWB-leden afhandelen. Daar zet jij als schadebehandelaar je voor in. Of het nu gaat om een geannuleerde reis of schade...

Coordinator Klachtenmanagement

Unigarant is dé specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, vakantie, vrijetijdsbesteding en wonen. Onze verzekeringen worden verkocht...

Verkoopmedewerker

Terwijl je naar de meest bijzondere reisverhalen luistert, neem je onze klanten mee in de producten en diensten van onze winkel in Haarlem. Zo help je...

Kan ik je ergens mee helpen?

Kan ik je ergens mee helpen? Laat het mij weten en ik help je graag verder.

Kan ik je ergens misschien ergens mee helpen?

Sebastiaan Taling

Recruiter

Sebastiaan Taling

Werken bij ANWB betekent

Korting op allerlei ANWB-producten en -diensten

Korting op allerlei ANWB-producten en -diensten

Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie

Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie

ANWB-lidmaatschap met Wegenwacht Nederland Standaard of de Wegenwacht Fiets Service

ANWB-lidmaatschap met Wegenwacht Nederland Standaard of de Wegenwacht Fiets Service

Uitstekende pensioenvoorwaarden

Uitstekende pensioenvoorwaarden

Meer over ANWB

Nog niks gevonden waarmee jij ons allemaal kan helpen?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox of bekijk je persoonlijk aanbod.