Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Werken bij ANWB Finance

Verder kijken dan alleen cijfers

Wij rekenen op jou

Als afdeling Finance komen we met alle onderdelen van de ANWB in aanraking. Wij zoeken naar professionals die verder durven te kijken dan alleen de cijfers. Wij staan voor innovatie en groei wat waarmee we onszelf en elkaar helpen met ons werk. Vanuit Finance hebben we de volgende onderdelen vol met kansen om iedere dag het beste uit jezelf en de afdeling te halen: Group Taks, Treasury, Subsidies, Bedrijfsverzekeringen, Audits, Vermogensbeheer, Business Controllers, Hulpverlening Finance, en Consolidatie & Reporting. Wij rekenen op jou!  

Bekijk vacatures

Finance binnen de ANWB


De afdeling Finance is binnen de ANWB verantwoordelijk voor de professionele ondersteuning bij het sturen op rendement. Bij een beursgenoteerde onderneming gaat het dan om aandeelhouderswaarde. Omdat wij als ANWB geen winstdoelstelling hebben, moeten er andere manieren gevonden worden om te zorgen dat de middelen efficiënt ingezet worden. Wat ANWB onderscheidt van andere grote bedrijven is dat ANWB een vereniging is. Bij alles wat we doen, stellen we de vraag hoe het relevant is voor onze leden. Naast het sturen op rendement wordt er dus iedere dag van de medewerkers gevraagd om bij te dragen aan relevantie voor de leden.Werk je bij de afdeling Finance, dan ben je constant bezig met innovaties, toekomstplannen, rapportages, administratie, en natuurlijk cijfertjes.

ANWB-familie

De gehele tak Finance is met 7 specialisaties flink vertegenwoordigd binnen de ANWB-familie. 

Vereniging

Naast het sturen op rendement wordt er iedere dag van de medewerkers gevraagd om bij te dragen aan relevantie voor de leden. 

Diverse werkzaamheden

Naast het sturen op rendement wordt er iedere dag van de medewerkers gevraagd om bij te dragen aan relevantie voor de leden. 

Meer over ANWB

Werken bij ANWB betekent

Meer over ANWB

Werken bij
ANWB Finance?

Credit Manager

De grootste vereniging van Nederland is op zoek naar een credit manager. Als credit manager ben je verantwoordelijk voor het voorkomen, beheersen en terugdringen...

Kan ik je ergens mee helpen?

Kan ik je ergens mee helpen? Laat het mij weten en ik help je graag verder.

Kan ik je ergens misschien ergens mee helpen?

Sebastiaan Taling

Recruiter

Sebastiaan Taling

Nog niks gevonden waarmee jij ons allemaal kunt helpen?

Maak een jobalert aan en ontvang de meest recente vacatures, die het best bij je passen, in je inbox.