Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Werken bij ANWB Retail

Stap in ons avontuur

Een unieke retailer

Wij geloven dat je jouw wereld zo groot kunt maken als je zelf wilt, en daar helpen we graag bij! We zijn gepassioneerd en weten dat jij dat ook bent. Met de juiste voorbereiding en een positieve instelling ligt elk avontuur binnen handbereik.  Bij ANWB retail werken we vol vertrouwen en optimisme samen, waardoor we onze leden en klanten zo goed mogelijk onderweg helpen. Stap jij ook in het avontuur? 

Een mooie wandeling in het bos, een route met de fiets, met de auto op gezinsvakantie naar de Franse Ardennen of een rondreis met de camper in Canada; onze klanten gaan er graag op uit. Dat begrijpen wij als geen ander.   Bij ANWB Retail zorgen we ervoor dat onze klanten goed voorbereid op pad gaan. Dit doen we met ons aanbod en het juiste advies. Hierdoor kunnen zij onbezorgd de wereld ontdekken. De klant staat centraal in alles wat wij doen. Wat we doen, doen we met de klant in onze gedachten. Die klant, daar doen we het voor.   


We doen het samen

Werken in de winkel, het distributiecentrum, of op kantoor in Harderwijk: samen zorgen we ervoor dat onze klanten ieder avontuur aankunnen.   

Blijf ontwikkelen

Investeren in jezelf en in je eigen ontwikkeling is belangrijker dan ooit. Wij geloven dat mensen altijd kunnen blijven leren. Onze online Retail Academy is de plek waar alles te vinden is op het gebied van leren, ontwikkelen en veranderingen.


De Retail Academy is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor alle medewerkers toegankelijk. Je kan altijd leren waar en wanneer jij wilt. Hier bieden we je ook de gelegenheid voor.

Retail door de tijd heen

Eerste kantoor/ winkel in Arnhem
19 08

Eerste kantoor/ winkel in Arnhem

In 1908 werd de eerste retailwinkel met kantoorfunctie geopend in Arnhem.

Opening winkel op de keizersgracht
19 15

Opening winkel op de keizersgracht

Op de keizersgracht werd de eerste winkel geopend. Zonder kantoorfunctie. 

Opening de eerste grenskiosk.
19 37

Opening de eerste grenskiosk.

In 1937 werd het eerste grenskantoor geopend. 

Opening rotonde hoofdkantoor

Opening rotonde hoofdkantoor

IN 1962 werd de huidige ANWB winkel in Den Haag op het hoofdkantoor geopend. 

Introductie Human Nature
19 97

Introductie Human Nature

Introductie van de Fleece Jacks en rest van een kleding lijn. 

Vernieuwen ANWB winkels
20 20

Vernieuwen ANWB winkels

De nieuwe ANWB winkels worden verbouwd en krijgen een fris, eigentijds uiterlijk. 

Werken bij ANWB Retail

Supervisor

Commerciële doelen halen en klanten zo goed mogelijk op weg helpen. Daar ga jij voor als supervisor van de ANWB-winkel in Roermond. Jij bent het gezicht...

Supervisor

Commerciële doelen halen en klanten zo goed mogelijk op weg helpen. Daar ga jij voor als supervisor van de ANWB-winkel in Gouda. Jij bent het gezicht van...

Stage Campagne Marketing Retail

Creatief ondernemen bij de leukste retailer van Nederland. Hoe dat eruit ziet? Kom het ontdekken als stagiair Campagne Marketing bij ANWB Retail. Stage...

Business Analist

ANWB retail staat voor onbezorgd ontdekken – onderweg, op reis en naar buiten. De organisatie heeft een enorme ambitie op het verjongen van de klantenbase...

Kan ik je ergens mee helpen?

Kan ik je ergens mee helpen? Laat het mij weten en ik help je graag verder.

Kan ik je ergens misschien ergens mee helpen?

Youri Roelofs

Recruiter

Youri Roelofs

Je retail collega's

“Als ik naar huis ga, heb ik alweer zin in de volgende werkdag!”

Marie in de rotonde

“Mijn kennis van de algemene geneeskunde groeit elke dag.”

Tim, Wegenwacht bij ANWB

“Tim voelt zich als Wegenwacht koning te rijk”

Werken bij ANWB betekent

Social impact day: 1 dag per jaar betaald verlof voor vrijwilligersactiviteiten;

Meer over ANWB

Nog niks gevonden waarmee jij ons allemaal kunt helpen?

Maak een jobalert aan en ontvang de meest recente vacatures, die het best bij je passen, in je inbox.