Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

ANWB in de maatschappij

Jouw impact

Samen bereiken we meer

De ANWB staat middenin de samenleving. Het is dan ook voor ons een logische en bewuste keuze om ons actief in te zetten om de samenleving in beweging te krijgen én te houden. Het gevoel van de wind in je haren, het asfalt dat onder je voeten voorbij schiet, en het kunnen ontmoeten van mensen die je bijstaan: dat gunnen we iedereen. De ANWB staat voor iedereen klaar!

De ANWB helpt mensen op weg

Onze maatschappelijke projecten zijn gericht op mobiliteit, duurzaamheid en veiligheid. Op verschillende manieren dragen we daaraan bij. Streetwise is een goed voorbeeld voor jonge kinderen: hierbij leren kinderen over hun deelname in het verkeer. Met het Kinderfietsplan krijgen kinderen, voor wie dat om verschillende redenen niet mogelijk is - een eigen fiets. Dat geeft zoveel vrijheid! 

Een ander voorbeeld is AutoMaatje. Hierbij brengen vrijwilligers andere mensen (die geen auto hebben, of die niet kunnen rijden) uit hun eigen woonplaats naar sociale contacten of afspraken. En heb jij weleens de ‘tags’ op straat gezien met ‘Zet je licht aan’? Ook dit is een initiatief van de ANWB!

Lees meer

Social day bij ANWB Retail

Tijdens Social Day komen onze collega’s van ANWB Retail extra in actie. Op deze dag verdienen schoolgaande kinderen – voor wie een leuk uitje geen gewoonte is - een extra leuke dag. Het bezoeken van een kinderspeeltuin, een kinderboerderij of het spelen van gezelschapsspelletjes staat op het dagprogramma. Het draait om aandacht, samen spelen en plezier hebben. Ieder jaar is dit een groot succes, voor iedereen die meedoet.

ANWB Vrijwilligers

Bij ANWB Vrijwilligers zet je je in voor anderen binnen een van onze belangrijke thema's: verkeersveiligheid, vrije tijd en mobiliteit. Deelname is eenvoudig: creëer een account op anwbvrijwilligers.nl en meld je aan voor een activiteit of vrijwilligersvacature. Je hebt regelmatig de mogelijkheid om deel te nemen aan maatschappelijke projecten. Daarnaast kun je ook flexibel deelnemen aan losse acties of specifieke activiteiten die hieronder vermeld worden. Blijf op de hoogte van al het nieuws en onze laatste vacatures via anwbvrijwilligers.nl

We helpen en werken als één team

Onze collega’s dragen dus niet alleen onder werktijd bij aan een mobieler, duurzaam en veilig Nederland. Samen met ons enorme team aan vrijwilligers (meer dan 10.000 mensen hebben zich aangemeld) zetten we de schouders eronder. Helpen zit nu eenmaal in ons DNA. En daar zijn we hartstikke trots op!

Nog niks gevonden waarmee jij ons allemaal kan helpen?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.