Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Neem contact
met ons op

Heb je een vraag?

Het kan voorkomen dat onze reactie op je ingevulde contactformulier in je spambox belandt. We raden je aan om daar ook even te kijken om er zeker van te zijn dat je onze reactie niet mist.

Veelgestelde vragen

Vacatures

Als je geen passende vacature kunt vinden in ons huidige vacatureoverzicht, neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Absoluut! Door je aan te melden voor onze Job Alert, ontvang je automatisch updates over nieuwe vacatures die overeenkomen met jouw voorkeuren.

Als een vacature niet meer zichtbaar is, betekent dit dat de sollicitatiedeadline verstreken is en het niet langer mogelijk is om voor die specifieke functie te solliciteren.

Alle vacatures die je op onze website ziet, staan nog open en zijn beschikbaar voor sollicitaties.

Voor inhoudelijke vragen over een specifieke functie in een vacature kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter. De contactgegevens van de recruiter staan onderaan de vacature vermeld.

Het hangt af van de vacature waar je op solliciteert. Voor veel kantoor functies is het mogelijk om hybride te werken en dus wat verder van kantoor te wonen. Werk je echter in een winkel of op de weg is het belangrijk in de buurt van je standplaats te wonen. Twijfel je over de afstand tussen jouw woonplaats en de standplaats van de vacature? Neem dan altijd even contact op met de verantwoordelijke recruiter. De contactgegevens van de recruiter staan onderaan de vacature vermeld.

Je hebt de mogelijkheid om voor meerdere functies tegelijk te solliciteren. Het is echter handiger om te solliciteren op de vacature die het meest interessant en passend voor jou is. In je motivatiebrief kun je aangeven dat je ook interesse hebt in andere functies. Onze recruiters staan klaar om met je mee te denken.

Over jouw sollicitatie

Het sollicitatieproces bij de ANWB bestaat uit verschillende stappen. Deze stappen zijn uitgebreid beschreven in de vacature.

Ja, je kunt zeker opnieuw solliciteren als je eerder afgewezen bent. Het is wel belangrijk om te voldoen aan de vereisten van de vacature.

We raden aan om Google Chrome te gebruiken als browser voor onze website, omdat solliciteren daarmee altijd zou moeten lukken. Als het nog steeds niet lukt, neem dan contact op met de recruiter die vermeld staat bij de vacature waarop je wilt solliciteren.

Na het indienen van je sollicitatie ontvang je een bevestigingsmail van ons. Binnen 5 werkdagen nadat je die e-mail hebt ontvangen, ontvang je verdere informatie over het eventuele vervolg van de sollicitatieprocedure.

Zodra je je sollicitatie hebt verzonden, verschijnt er een bevestiging op je scherm. Daarnaast ontvang je ook een bevestigingsmail van je sollicitatie.

Heb je gesolliciteerd maar geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan eerst even je map 'spam/ongewenste e-mail'. Vind je daar geen e-mail van ons? Neem dan contact op met de recruiter die bij de vacature vermeld staat waar je op hebt gesolliciteerd. Hij/zij kan dan voor je controleren of je sollicitatie in goede orde ontvangen is.

We bewaren met jouw toestemming jouw gegevens in onze database voor toekomstige carrièremogelijkheden. We hanteren hierbij de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens, AVG en GDPR. Raadpleeg ook ons privacy statement voor gedetailleerdere informatie.

Algemene vragen

Bij de ANWB vergoeden we ook het fietsen of lopen. 0,15 cent per km voor fietsen/lopen, 100% vergoeding ov 2e klas en 0,10 cent per km voor de auto (met een maximum van 40 km enkele reis).

Thuiswerken gaat altijd in overleg met de leidinggevende.

Bij een jaarcontract is de proeftijd één maand.

Blijf altijd een stap vooruit met onze Job Alert!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe kansen bij ANWB? Onze Job Alert zorgt ervoor dat je direct op de hoogte wordt gesteld zodra er nieuwe vacatures zijn. Geef simpelweg je voorkeuren aan en ontvang een e-mail met de nieuwste vacatures zodra deze beschikbaar zijn. Bij ANWB geloven we dat je carrière altijd in beweging moet zijn, net als de wegen die we helpen vormgeven. Met onze Job Alert ben je altijd up-to-date en klaar om de volgende stap te zetten in je carrière bij ANWB.