Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Werken bij ANWB Alarmcentrale

Het verschil van dag en nacht

Word jij telefonisch hulpverlener?

Dag en nacht staat de Alarmcentrale klaar voor Nederlanders onderweg. Zowel in het binnen- als buitenland. Bij pech onderweg, een aanrijding of een medische situatie. Maak jij hét verschil door goed te luisteren, snel te schakelen en de juiste oplossing te bieden? 

Als eerste aanspreekpunt bij noodsituaties, weet je nooit wat de volgende hulpvraag zal zijn. Wij zijn geen callcenter. Wij zijn hulpverleners. Je bent dus verzekerd van een uitdagende baan, waar elke dag anders is en je mensen weer verder helpt.

Wil jij de flexibiliteit hebben om ’s ochtends voor je werk te sporten? Of op een doordeweekse dag naar het strand te gaan? Dat kan! Deze baan kun je perfect combineren met je studie, sport, gezin of andere activiteiten. Omdat de Alarmcentrale 24/7 open is, werkt het team op álle tijdstippen van de dag: overdag, 's avonds, in het weekend en 's nachts.

In de zomer werken bij de ANWB alarmcentrale?

Leuk dat je interesse hebt in een zomerbaan bij de Alarmcentrale. Je kunt je voorstellen dat in het zomerseizoen extra veel reizigers een beroep doen op onze collega’s. Daarom worden we elk jaar ondersteund door een team van tijdelijke medewerkers. Wat kun je verwachten? In de periode maart t/m juni starten we met verschillende klassen. Samen met andere, tijdelijke collega’s krijg je van ons een training. Zo word je goed voorbereid op je werk bij de Alarmcentrale. Als telefonisch hulpverlener word je ingezet tot en met augustus of begin september. We kennen verschillende startmomenten tussen maart en eind juni. 

Omdat je mensen over de hele wereld helpt, is het belangrijk dat je, naast Nederlands en Engels, een derde vreemde taal spreekt. Wees gerust, die hoef je niet perfect te spreken. Tijdens je werk leer je deze taal juist nóg beter te beheersen. Ben je voor minimaal 16 uur per week, en in de weken 30 t/m 32 fulltime, beschikbaar? 

Meld je aan via het formulier. Dan nemen wij snel contact met je op.

Klantenservice medewerker Buitenland

Wil jij niet zomaar een zomerbaan, maar eentje waarin je veel skills én je talen verder ontwikkelt? En die goed staat op je cv? Je hebt ‘m als medewerker...

Telefonisch Hulpverlener Buitenland

Een zeer dynamische zomerbaan waarin je veel leert, je talen verder ontwikkelt en die goed staat op je cv. Maar het allermooiste is natuurlijk dat je de...

Onze teams

Vrijwel iedereen kent de ANWB Alarmcentrale van naam. Maar wist je ook dat we bestaan uit verschillende teams, met ieder hun eigen specialiteit? Voor welk team je ook gaat werken, de wil om anderen te helpen zie je bij iedereen terug. De drukke zomerperiode maakt het dan ook extra bijzonder. Samen zetten we de schouders eronder om voor de reiziger én voor elkaar klaar te staan.

Ontmoet jouw collega's bij de Alarmcentrale

“Mijn werk is méér dan dingen regelen; ik ben echt van betekenis voor onze verzekerden” 

Marie in de rotonde

“Mijn kennis van de algemene geneeskunde groeit elke dag.”

Esmee profielfoto

“Als we in november naar Nieuw-Zeeland gaan, bloeien er in die maand dan bloemen?” 

Werken bij ANWB Alarmcentrale betekent

0

Aantal hulpvragen per jaar

Met jouw basiskennis van een derde vreemde taal en een portie lef leer je bij ons razendsnel.

Leden die op de weg of op reis in moeilijkheden zijn geraakt, rekenen op jou om problemen op te lossen en praktische zaken te regelen.

Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend. Net als hybride werken en een onregelmatigheidstoeslag.

Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend. Net als hybride werken en een onregelmatigheidstoeslag.

Meer over ANWB

Werken bij ANWB
Alarmcentrale?

Klantenservice medewerker ANWB Alarmcentrale

De gele auto’s van de Wegenwacht, wie kent ze niet? Als medewerker klantcontactcentrum bij de ANWB Alarmcentrale in Assen zorg jij er deze zomer voor dat...

Klantenservice medewerker Buitenland

Wil jij niet zomaar een zomerbaan, maar eentje waarin je veel skills én je talen verder ontwikkelt? En die goed staat op je cv? Je hebt ‘m als medewerker...

Telefonisch Hulpverlener Buitenland

Een zeer dynamische zomerbaan waarin je veel leert, je talen verder ontwikkelt en die goed staat op je cv. Maar het allermooiste is natuurlijk dat je de...

Kan ik je ergens mee helpen?

Kan ik je ergens mee helpen? Laat het mij weten en ik help je graag verder.

Kan ik je ergens misschien ergens mee helpen?

Ieke Segers

Recruiter

Ieke Segers

Nog niks gevonden waarmee jij ons allemaal kan helpen?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.