Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Werken bij ANWB Alarmcentrale

Het verschil van dag en nacht

Word jij telefonisch hulpverlener?

Dag en nacht staat de Alarmcentrale klaar voor Nederlanders onderweg. Zowel in het binnen- als buitenland. Bij pech onderweg, een aanrijding of een medische situatie. Maak jij hét verschil door goed te luisteren, snel te schakelen en de juiste oplossing te bieden? 

Als eerste aanspreekpunt bij noodsituaties, weet je nooit wat de volgende hulpvraag zal zijn. Wij zijn geen call center. Wij zijn hulpverleners. Je bent dus verzekerd van een uitdagende baan, waar elke dag anders is en je mensen weer verder helpt.

Wil jij de flexibiliteit hebben om ’s ochtends voor je werk te sporten? Of op een doordeweekse dag naar het strand te gaan? Dat kan! Deze baan kun je perfect combineren met je studie, sport, gezin of andere activiteiten. Omdat de Alarmcentrale 24/7 open is, werkt het team op álle tijdstippen van de dag: overdag, 's avonds, in het weekend en 's nachts.

Onze teams

Vrijwel iedereen kent de ANWB Alarmcentrale van naam. Maar wist je ook dat we bestaan uit verschillende teams, met ieder hun eigen specialiteit? Voor welk team je ook gaat werken, de wil om anderen te helpen zie je bij iedereen terug. De drukke zomerperiode maakt het dan ook extra bijzonder.Samen zetten we de schouders eronder om voor de reiziger én voor elkaar klaar te staan.

Voertuighulpverlening buitenland

Word jij telefonisch hulpverlener bij onze Alarmcentrale? ANWB leden die stranden in het buitenland, worden geholpen door onze collega’s in Den Haag, Barcelona, Lyon of München. Zij werken samen met internationale zusterclubs van de ANWB om leden weer op weg te helpen.

Zakelijke markt

Dit team behandelt alle meldingen van onze zakelijke klanten. Denk aan leasemaatschappijen, autofabrikanten en verzekeringsmaatschappijen. Vanuit Assen wordt de Nederlandse markt bediend en vanuit Den Haag doen we dat voor het buitenland.

Personenhulpverlening

De collega’s van dit team hebben vooral te maken met medische situaties , zoals ziekte en overlijden in het buitenland. Vanuit Den Haag of Barcelona schakelen zij met ziekenhuizen wereldwijd en ons internationale netwerk van contactorganisaties.

Wegenwacht

De hulpverleners van dit team zijn gevestigd in Assen. Zij helpen ANWB-leden met pech in heel Nederland. Ook werken ze veel samen met onze collega-wegenwachten op de weg.

Werken bij ANWB Alarmcentrale betekent

0

Aantal hulpvragen per jaar

Met jouw basiskennis van een derde vreemde taal en een portie lef leer je bij ons razendsnel.

Leden die op de weg of op reis in moeilijkheden zijn geraakt, rekenen op jou om problemen op te lossen en praktische zaken te regelen.

Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend. Net als hybride werken en een onregelmatigheidstoeslag.

Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend. Net als hybride werken en een onregelmatigheidstoeslag.

Meer over ANWB

Werken bij ANWB
Alarmcentrale?

Customer Relations

ANWB Reizen is onlangs verkozen tot beste reisorganisatie om bij te werken. Vertrouwen in elkaar, persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk is een...

Medewerker Processen Leden Service Center

Wil jij de schakel zijn tussen de medewerkers, de producten en diensten van de ANWB en de stakeholders binnen onze organisatie? Ga dan nu aan de slag als...

Medewerker klantenservice LSC Energie

Vind jij het leuk om mensen te helpen, onderdeel te zijn in de nieuwste energietransitie binnen de ANWB, en dit allemaal vanuit het comfort van je eigen...

Stage ANWB Reisopmaat

Bij ANWB Reisopmaat stel je zelf je reis samen, precies zoals jij m wil! We streven ernaar om vanuit data en klantonderzoek de juiste doorontwikkeling...

Kan ik je ergens mee helpen?

Kan ik je ergens mee helpen? Laat het mij weten en ik help je graag verder.

Kan ik je ergens misschien ergens mee helpen?

Ieke Segers

Recruiter

Ieke Segers

Nog niks gevonden waarmee jij ons allemaal kan helpen?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.