Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Traineeship bij de ANWB 

De perfecte start van jouw carriere!

Waar start jij je carriere?

Het ANWB-traineeship biedt een unieke kans om in twee jaar tijd uit te groeien tot een professional in digital marketing, data, IT of finance. Je werkt aan drie uitdagende projecten van ongeveer acht maanden elk, waarbij je praktijkervaring opdoet en verschillende trainingen volgt via Frisse Blikken. Je wordt begeleid door ervaren collega's en draagt bij aan diverse opdrachten, variërend van campagnes over fietshelmen tot baanbrekende projecten zoals de Medical Drone Service. 

Met jouw frisse blik en enthousiasme help je Nederland zorgeloos en met plezier op weg naar een duurzame toekomst. Na het traineeship heb je de vrijheid om jouw eigen pad te kiezen binnen de ANWB en blijvend bij te dragen aan het succes van de organisatie!

Solliciteer direct!

Werken bij ANWB betekent

- Bruto maandsalaris tussen €3.500,- (o.b.v. 38 uur) en een eindejaarsuitkering van 5,58%, plus 2,4% ervaringsjaarverhoging per jaar

- 25 verlofdagen en 13 adv-dagen per jaar op basis van 40-urige werkweek. Ook kun je sparen voor extra verlof!

- Goede voorzieningen om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag (onbelast) , de ANWB is voorstander van het hybride werken

- Internetvergoeding van €35,- (netto) per maand

Veelgestelde vragen

Het proces

draag colega aan Lorem ipsum is een opvultekst die drukkers, zetters, grafisch ontwerpers en dergelijken gebruiken om te kijken hoe een opmaak er grafisch uitziet. De eerste woorden van de tekst luiden doorgaans Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit .

Trainee's aan het woord 

''Wat ik zo gaaf aan het traineeship vind, is dat hier niet alles om winst draait. De ANWB investeert bijvoorbeeld ook in innovaties als de Medical Drone Service.''

“Wat je ook hebt gestudeerd, bij de ANWB is zoveel mogelijk!”

Benieuwd waar onze trainee's aan werken?

Lorenzo heeft een campagne opgezet om fietshelmgebruik te bevorderen. Vanuit zijn marketing rol heeft hij een campagne opgebouwd, van doelgroepanalyse tot het briefen van de creatieve bureaus… en je ziet hem terug in de promotievideo’s! 

In haar rol als data analyst bij ANWB Energie analyseerde Jasmijn diverse gegevens, waaronder het energieverbruik van klanten in vergelijking met het gemiddelde. Haar werk toonde aan dat ANWB Energie groener en efficiënter is dan andere aanbieders!

Jasmijn werkte aan een vervolgproject van Jonas, waarbij ze een tool ontwikkelde om de ideale route voor medische drones te bepalen. Deze tool, die nu actief wordt gebruikt, berekent de veiligste route op basis van ingevoerde coördinaten en heeft de interesse gewekt van externe partijen!

Wist je dat fietshelmen en koffers dezelfde materiaal eigenschappen hebben? Door Lorenzo is er nu in een aantal ANWB winkels een koffer recycle project! Ons doel is namelijk om onze producten over een tijd circulair te ontwikkelen, met minimale impact op de natuur.

In samenwerking met de business controllers werkte Sidney aan het vernieuwen van de kostprijzen methodiek voor ANWB Hulpverlening. Door gebruik te maken van recente data ontwikkelden ze een nieuwe vuistregel om kostprijzen te differentiëren, wat niet alleen diepgaandere inzichten bood maar ook commerciële onderhandelingen ondersteunde.

Als webanalist en CRO-specialist bij het team lidmaatschap & relatieprocessen, dook Mathilde diep in de wereld van data. Ze beantwoordde data-vraagstukken, voerde A/B-tests uit en analyseerde het klikgedrag op buttons via tools zoals Google Analytics. Haar taken omvatten ook het leiden van optimalisatie overleggen en dashboarding.

Blijf altijd een stap vooruit met onze Job Alert!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe kansen bij ANWB? Onze Job Alert zorgt ervoor dat je direct op de hoogte wordt gesteld zodra er nieuwe vacatures zijn. Geef simpelweg je voorkeuren aan en ontvang een e-mail met de nieuwste vacatures zodra deze beschikbaar zijn. Bij ANWB geloven we dat je carrière altijd in beweging moet zijn, net als de wegen die we helpen vormgeven. Met onze Job Alert ben je altijd up-to-date en klaar om de volgende stap te zetten in je carrière bij ANWB.