Bouw mee aan de ledenorganisatie van de toekomst

Word trainee bij de ANWB.

De toekomst. Daar hebben wij jou voor nodig. Bij de ANWB krijg je de ruimte en vrijheid om met vernieuwende ideeën te komen en deze uit te voeren. We bieden je afwisseling in je werkzaamheden van vandaag en in je functie van morgen. In een inspirerende omgeving met betrokken en ambitieuze collega’s. Wij helpen jou, als trainee, een vliegende start te maken met jouw carrière.

Traineeship vacatures

Data, Digital, Finance of IT. Voor welk traineeship ga jij?

Vier verschillende traineeships

Als je voor een traineeship bij de ANWB gaat, kies je voor een traineeship bij een unieke organisatie met grote maatschappelijke impact. De ANWB biedt een traineeshipprogramma van 2 jaar, binnen de vakgebieden Data, Digital, Finance en IT. Je werkt aan 3 tot 5 uitdagende opdrachten binnen jouw vakgebied en over de hele organisatie, denk bijvoorbeeld aan reizen, retail, hulpverlening of verzekeren.  In dit programma kan jij jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelen, en verdiepen in jouw specialisme. Zo’n 80% van de tijd wordt besteed binnen de werkomgeving van de opdrachten en 20% is gereserveerd voor activiteiten uit het leer- en ontwikkelprogramma.

Waarom een traineeship bij de ANWB?

Laat de kans op een buitengewoon traineeship niet liggen.

Een unieke organisatie vraagt om een bijzonder traineeshipprogramma. De ANWB biedt niet zomaar een traineeship, maar een buitengewoon traineeship, waardoor jouw carrière zeer voortvarend van start gaat. Deze kans wil je niet aan je voorbij laten gaan.
Unieke organisatie

Al meer dan 135 jaar maakt de ANWB het voor iedereen mogelijk zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. Je komt te werken in een unieke organisatie met veel ambitie.

Maatschappelijke impact
Of het nu gaat om thema's als verkeersdrukte of verkeersveiligheid, of om maatschappelijke initiatieven zoals AutoMaatje. De ANWB staat midden in de samenleving.
Controle

Je hebt controle over jouw programma. Jij weet zelf het beste wat jouw wensen zijn en waar jouw behoeften liggen als het gaat om jouw ontwikkeling.

Goede werk-privébalans
Bij de ANWB wordt veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans. Alleen dan presteer je op je best. Dit geldt ook voor jou als trainee.
Jouw rol
Ontdek tijdens het traineeship waar jij energie van krijgt en wat jouw talenten zijn. Bepaal zelf naar welke rol of functie jouw voorkeur uit gaat.
Arbeidsvoorwaarden
Met onze trainees willen we aan de toekomst bouwen. Trainees krijgen daarom direct een vast contract, een startsalaris van €3.200 bruto per maand en 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen! 

On air

Een traineeship met niet 3, niet 5, maar 6 sterren.

We zijn weer op zoek naar nieuwe trainees. Ga de uitdaging aan om je in korte tijd verder te verdiepen in jouw vakgebied en je persoonlijk te ontwikkelen. Het persoonlijk ontwikkelprogramma doorloop je samen met de andere trainees. Omdat de individuele behoeften voor iedereen anders kunnen zijn, is het programma zo ingericht dat deze wordt afgestemd op basis van jouw wensen en behoeften.

Sollicitatieprocedure

Van telefonische kennismaking naar de start van het traineeship

  • Telefonische kennismaking Met onze recruiter
  • Eerste gesprek Met een ervaren manager en trainee
  • Online assessment We zijn benieuwd naar jouw competenties
  • Tweede gesprek Met jouw toekomstige collega's
  • Aanbod Word jij ANWB trainee?
  • Start Van jouw carrière