Bouw mee aan de ledenorganisatie van de toekomst

Word trainee bij de ANWB.

De toekomst. Daar hebben wij jou voor nodig. Bij de ANWB krijg je de ruimte en vrijheid om met vernieuwende ideeën te komen en deze uit te voeren. We bieden je afwisseling in je werkzaamheden van vandaag en in je functie van morgen. In een inspirerende omgeving met betrokken en ambitieuze collega’s. Wij helpen jou, als trainee, een vliegende start te maken met jouw carrière.

Traineeship vacatures

Data, Digital, Finance of IT. Voor welk traineeship ga jij?

Wil jij volgend jaar direct goed van start? Solliciteer naar een traineeship en begin in januari 2021 aan deze stap in jouw carrière. Wegens voldoende sollicitaties naar het Data, Digital en Finance traineeship staan deze vacatures niet meer open.

Vier verschillende traineeships

Als je voor een traineeship bij de ANWB gaat, kies je voor een traineeship bij een unieke organisatie met grote maatschappelijke impact. De ANWB biedt een traineeshipprogramma van 2 jaar, binnen de vakgebieden Data, Digital, Finance en IT. Je werkt aan 3 tot 5 uitdagende opdrachten binnen jouw vakgebied, waarbij jij je professioneel en persoonlijk kan ontwikkelen, en kunt verdiepen in jouw specialisme. Zo’n 80% van de tijd wordt besteed binnen de werkomgeving van de opdrachten en 20% is gereserveerd voor activiteiten uit het leer- en ontwikkelprogramma.

Een ANWB-brede trainee-groepsopdracht maakt ook onderdeel uit van het traineeship. Deze opdracht pak je samen met de andere trainees, ook uit de andere vakgebieden, op. Bij de ANWB is het traineeshipprogramma alleen voor de echte slimmeriken, die de volledige aandacht verdienen. Het aantal plekken is daarom zeer beperkt.

Waarom een traineeship bij de ANWB?

Laat de kans op een buitengewoon traineeship niet liggen.

Een unieke organisatie vraagt om een bijzonder traineeshipprogramma. De ANWB biedt niet zomaar een traineeship, maar een buitengewoon traineeship, waardoor jouw carrière zeer voortvarend van start gaat. Deze kans wil je niet aan je voorbij laten gaan.
Unieke organisatie

Al meer dan 135 jaar maakt de ANWB het voor iedereen mogelijk zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. Je komt te werken in een unieke organisatie met veel ambitie.

Maatschappelijke impact
Of het nu gaat om thema's als verkeersdrukte of verkeersveiligheid, of om maatschappelijke initiatieven zoals AutoMaatje. De ANWB staat midden in de samenleving.
Controle

Je hebt controle over jouw programma. Jij weet zelf het beste wat jouw wensen zijn en waar jouw behoeften liggen als het gaat om jouw ontwikkeling.

Goede werk-privébalans
Bij de ANWB wordt veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans. Alleen dan presteer je op je best. Dit geldt ook voor jou als trainee.
Jouw rol
Ontdek tijdens het traineeship waar jij energie van krijgt en wat jouw talenten zijn. Bepaal zelf naar welke rol of functie jouw voorkeur uit gaat.
Direct een vast contract
Met onze trainees willen we aan de toekomst bouwen. Trainees krijgen direct een vast contract. Na het programma stroom je in in de functie die bij jou past.

On air

Een traineeship met niet 3, niet 5, maar 6 sterren.

We zijn weer op zoek naar nieuwe trainees. Ga de uitdaging aan om je in korte tijd verder te verdiepen in jouw vakgebied en je persoonlijk te ontwikkelen. Het persoonlijk ontwikkelprogramma doorloop je samen met de andere trainees. Omdat de individuele behoeften voor iedereen anders kunnen zijn, is het programma zo ingericht dat deze wordt afgestemd op basis van jouw wensen en behoeften.

Als jij één van de plekken wilt bemachtigen, moet je er snel bij zijn. Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, hoor je of je wordt uitgenodigd voor het assessment en de selectiedag.

Selectiedag

Na jouw sollicitatie nog maar 6 stappen verwijderd van het traineeship.

  • Interview Gesprek met HR
  • Case Geef de ANWB advies over een actueel thema
  • Rondleiding Ontdek jouw mogelijke werkplek
  • Interview Gesprek met senior management
  • Feedback Terugkoppeling gesprekken en case
  • Aanbod Word jij ANWB trainee?