Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Zorgeloos en met plezier onderweg

Over ANWB

ANWB Nederland

Welkom bij de ANWB, waar we in beweging zijn en een duidelijke droom hebben: een zorgeloze en plezierige reis voor iedereen in een duurzame samenleving. Onze ambitie is groot: we willen het startpunt zijn voor alle Nederlanders om van huis en onderweg te gaan en de wereld te ontdekken. Maar dat kunnen we alleen bereiken door samen te groeien - niet alleen in ledenaantallen, maar ook in maatschappelijke impact én tevredenheid van onze medewerkers. We streven ernaar méér waarde te creëren.

De ANWB wordt erkend als een betrouwbare helper. Of het nu gaat om pech met je auto of fiets, een goede verzekering, of duurzame reismaterialen, op ons kun je altijd rekenen. We zijn een sterk, iconisch merk dat midden in de samenleving staat. Met ons Triple Zero-beleid zetten we ons in voor nul verkeersslachtoffers, nul schadelijke stoffen, en nul files. Zo maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Help je mee? 

Ons verhaal

Stap in het verhaal van de ANWB, een reis die al 140 jaar geleden begon en nog steeds vol energie en ambitie voortduurt. 

We zijn trots op ons verleden en we blijven vooruitstrevend en mensgericht. Bij de ANWB maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Op deze pagina lees je meer over ons als organisatie, wat ons bijzonder maakt en een mooie werkgever om voor te werken. Maar natuurlijk kan je ook meer lezen over andere belangrijke zaken voor jou, zoals bijvoorbeeld de arbeidsvoorwaarden. 

Wil jij bijdragen aan onze missie en een duurzame samenleving? Kom een van onze teams versterken en ontdek de kansen die op jou wachten!

ANWB door de tijd heen

Je solliciteert

Je solliciteert

Jij solliciteert op jouw favoriete manier, via de website met het sollicitatieformulier of via WhatsApp. Zodra we je sollicitatie ontvangen, neemt een recruiter contact met je op voor verdere stappen.

Eerste gesprek

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek, dat online met een recruiter via Microsoft Teams plaatsvindt, maak je wederzijds kennis. Hierbij wordt er meer informatie gegeven over de werkzaamheden en de organisatie.

Tweede gesprek

Tweede gesprek

In het tweede gesprek, dat plaatsvindt in de winkel, krijg je de gelegenheid om de collega's en de werkomgeving beter te leren kennen.

Aanbieding

Aanbieding

Als alles goed gaat tijdens het sollicitatiegesprek en we zijn allebei enthousiast, dan krijg je van ons een contract aangeboden. Welkom bij de ANWB!

Altijd oog voor de wereld om ons heen

Werken bij ANWB betekent werken bij een unieke organisatie. En dat zeggen we niet voor niets. Collega's zijn trots op het werk wat ze doen, maar ook op wat ze als medewerker bij de ANWB bijdragen aan de maatschappij. Meer dan 4.000 collega's en meer dan 10.000 vrijwilligers dragen een steentje bij aan de samenleving. Bij alles wat we doen, gaan we uit van het win-win-winprincipe: een win voor de leden, voor de samenleving en voor de ANWB.

De ANWB is een organisatie waar maatschappelijke betrokkenheid en inclusiviteit al meer dan een eeuw in onze genen zit. Ons menselijke gezicht is niet alleen gericht op onze klanten, maar ook op onze medewerkers. We streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Dit betekent dat we luisteren naar de ideeën en inbreng van onze medewerkers en hen aanmoedigen om hun eigen pad van groei en ontwikkeling te bewandelen. Dit doen we op verschillende manieren. 

Werken bij ANWB betekent

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden

ANWB verhalen

“De juiste mensen op de juiste plek, daar ga ik voor”

“Mijn functietitel is data-analist, maar ik ben veel meer.”

“Ieder ANWB-team heeft weer eigen wensen”