Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Interim, freelance opdrachten bij de ANWB

Jij helpt ons allemaal verder

Meld je aan voor de ANWB interim Talentpool

Interimmen bij de ANWB 

Welkom bij de ANWB, waar je ook op interim, freelancebasis kan werken voor een unieke organisatie die al 140 jaar midden in de samenleving staat. Als organisatie koesteren we onze maatschappelijke doelen en streven we naar ambitieuze doelen voor onze leden, , onze online klanten en alle weggebruikers. Bij ons draait alles om innovatie, of je nu werkt bij de alarmcentrale, datamodellen bouwt, vakanties realiseert, zorgt voor marketing van vrijetijdsproducten of een route-app ontwikkelt.

Onze kracht ligt in ons team van zo'n 4000 collega's en de samenwerking met uitstekende interim professionals die onze "flexibele schil" vormen. Bij de ANWB ben je van betekenis. 

Word interimmer bij de ANWB

Bij de ANWB zijn we voortdurend op zoek naar interim professionals die met hun expertise willen bijdragen aan onze toekomst. Ben jij een ZZP’er en gedij jij goed in een dynamische omgeving waar innovatie centraal staat? We maken dan heel graag kennis met je.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor onze interim talentenpool! Laat ons weten wie je bent en wat je expertise is en welk richttarief je hanteert (all-in). Geef ook aan wanneer je beschikbaar bent en wie weet sturen we je binnenkort een interessante opdracht die perfect bij jou past. Zo hoef jij niet continu bij ons te kijken of er relevante opdrachten voor je zijn, en weet je meteen dat we serieus zijn. Geweldig, toch?

Aanmelden Interim Talentpool Naar vacatures

Wat gebeurt er nadat je hebt gereageerd? 

  • Nadat je hebt gereageerd, ontvang je binnen 2 dagen bericht van ons! 
  • Onze inhuurdesk-recruiters beoordelen of er een match is met de opdracht.
  • Vervolgens vindt een inhoudelijke beoordeling van je CV plaats door de inhurend manager. 
  • We streven ernaar om binnen 5 werkdagen te laten weten welk vervolg we aan je reactie op de opdracht geven. Meestal omvat de selectie twee gesprekken. 
  • Als je bent geselecteerd voor de opdracht, starten we de onboarding procedure. Hierin is een PES-screening (VOG, geheimhouding, integriteitsverklaring en eventueel een diploma-en referentiecheck) opgenomen.

Veelgestelde vragen?

Default

Spelregels Wegenwacht Referralmaand

Alle Wegenwacht automonteur, Plateau wagen chaffeur en Accu Service monteur vacatures. 

Meerdere mensen kunnen dezelfde persoon aandragen, degene die als eerst iemand heeft aangedragen dingt mee voor de referralbonus en wekelijkse hoofdprijs. Middels een registratie in het systeem kunnen we dit gelukkig goed zien.

Zorg er altijd voor dat degene die je aandraagt op de hoogte is en akkoord is met het aandragen. Referral is de beste manier om nieuwe collega’s te werven, maar wel als we het goed doen. Dus zorg er altijd voor dat je eerst contact opneemt met die oud-collega, familielid of kennis voordat je ze aanmeld.

Stuur in dit geval even een mailtje naar werken@anwb.nl, dan helpen wij je verder.

De bonus krijg je eerst volgende maand bij je salaris op je rekening gestort.

Ja, je mag onbeperkt mensen aandragen. Denk voordat je iemand aandraagt wel goed na of iemand voldoet aan de voorwaarden van de vacature. Bij herhaaldelijke aanbevelingen van niet-relevante kandidaten kunnen we tussentijds contact opnemen.

Iedereen binnen de ANWB mag iemand aandragen zolang de aanbrenger een ANWB contract van minimaal 6 maanden heeft en op het moment van uitbetaling van de bonus nog steeds in dienst is.Collega’s van de afdeling ANWB Recruitment mogen kandidaten introduceren, maar zijn uitgesloten van bonus en hoofdprijs. De kandidaat heeft de afgelopen 12 maanden niet zelf gesolliciteerd.

De minimale eisen voor een vacature kan je vinden bij de vacature waar je iemand voor aandraagt.  Daarnaast heeft de geïntroduceerde kandidaat het afgelopen jaar niet voor of bij de ANWB gewerkt. De kandidaat mag het afgelopen jaar dus niet als stagiair, uitzendkracht, gedetacheerde of op een andere manier bij de ANWB hebben gewerkt.  

Nee, je kan maar één keer winnen. Maar hoe meer mensen je aandraagt hoe groter de kans is dat je wint. Daarnaast kan je wel meerdere referal bonussen ontvangen bij een succesvol afgerond sollicitatieproces. 

Ja! Hoe meer mensen jij aandraagt hoe groter de kans is dat je wint. 

Je loten zijn de gehele referralmaand geldig. Stel jij draagt iemand aan op 16 januari, maar wint geen prijs in de eerste week blijven jouw loten geldig voor de volgende trekking. Wacht dus niet tot de laatste week met iemand aandragen, want hoe eerder je iemand aandraagt hoe vaker je meespeelt!

Vacatures

Als je geen passende vacature kunt vinden in ons huidige vacatureoverzicht, neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Absoluut! Door je aan te melden voor onze Job Alert, ontvang je automatisch updates over nieuwe vacatures die overeenkomen met jouw voorkeuren.

Als een vacature niet meer zichtbaar is, betekent dit dat de sollicitatiedeadline verstreken is en het niet langer mogelijk is om voor die specifieke functie te solliciteren.

Alle vacatures die je op onze website ziet, staan nog open en zijn beschikbaar voor sollicitaties.

Voor inhoudelijke vragen over een specifieke functie in een vacature kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter. De contactgegevens van de recruiter staan onderaan de vacature vermeld.

Het hangt af van de vacature waar je op solliciteert. Voor veel kantoor functies is het mogelijk om hybride te werken en dus wat verder van kantoor te wonen. Werk je echter in een winkel of op de weg is het belangrijk in de buurt van je standplaats te wonen. Twijfel je over de afstand tussen jouw woonplaats en de standplaats van de vacature? Neem dan altijd even contact op met de verantwoordelijke recruiter. De contactgegevens van de recruiter staan onderaan de vacature vermeld.

Je hebt de mogelijkheid om voor meerdere functies tegelijk te solliciteren. Het is echter handiger om te solliciteren op de vacature die het meest interessant en passend voor jou is. In je motivatiebrief kun je aangeven dat je ook interesse hebt in andere functies. Onze recruiters staan klaar om met je mee te denken.

Over jouw sollicitatie

Het sollicitatieproces bij de ANWB bestaat uit verschillende stappen. Deze stappen zijn uitgebreid beschreven in de vacature.

Ja, je kunt zeker opnieuw solliciteren als je eerder afgewezen bent. Het is wel belangrijk om te voldoen aan de vereisten van de vacature.

We raden aan om Google Chrome te gebruiken als browser voor onze website, omdat solliciteren daarmee altijd zou moeten lukken. Als het nog steeds niet lukt, neem dan contact op met de recruiter die vermeld staat bij de vacature waarop je wilt solliciteren.

Na het indienen van je sollicitatie ontvang je een bevestigingsmail van ons. Binnen 5 werkdagen nadat je die e-mail hebt ontvangen, ontvang je verdere informatie over het eventuele vervolg van de sollicitatieprocedure.

Zodra je je sollicitatie hebt verzonden, verschijnt er een bevestiging op je scherm. Daarnaast ontvang je ook een bevestigingsmail van je sollicitatie.

Heb je gesolliciteerd maar geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan eerst even je map 'spam/ongewenste e-mail'. Vind je daar geen e-mail van ons? Neem dan contact op met de recruiter die bij de vacature vermeld staat waar je op hebt gesolliciteerd. Hij/zij kan dan voor je controleren of je sollicitatie in goede orde ontvangen is.

We bewaren met jouw toestemming jouw gegevens in onze database voor toekomstige carrièremogelijkheden. We hanteren hierbij de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens, AVG en GDPR. Raadpleeg ook ons privacy statement voor gedetailleerdere informatie.

Algemene vragen

Bij de ANWB vergoeden we ook het fietsen of lopen. 0,15 cent per km voor fietsen/lopen, 100% vergoeding ov 2e klas en 0,10 cent per km voor de auto (met een maximum van 40 km enkele reis).

Thuiswerken gaat altijd in overleg met de leidinggevende.

Bij een jaarcontract is de proeftijd één maand.

Collega werft collega

Dat mag, maar hou er rekening mee dat er vaak maar plek is voor één nieuwe collega per vacature.

Ja, dat mag

Stuur in dit geval even een mailtje naar werken@anwb.nl, dan helpen wij je verder.

Vacatures staan eerst maximaal 2 weken intern, daarna komt de vacature ook extern te staan als hij niet al vervuld is.

De bonus krijg je eerst volgende maand bij je salaris op je rekening gestort.

Interim - Freelance - ZZP - Inhuur

In de opdracht geven wij een richttarief aan. Dit is een all-in uur tarief exclusief BTW,  inclusief reiskosten, faciliteiten, eventuele vergoedingen/kosten. Als je reageert op een opdracht geef je een all-in tarief aan dat ligt binnen de aangegeven bandbreedte.

Voor de contractuele afhandeling en facturatie werken wij samen met onze contractpartner Harvey Nash.  Hieronder vind je alvast een link naar de standaard ZP overeenkomst. <button link naar contract HN>Harvey Nash neemt contact op en zal vragen om onder andere de volgende documenten aan te leveren en/of te ondertekenen:Verklaring ID-bewijs en persoonsgegevensTewerkstellings-verblijfsvergunning (indien van toepassing)Formulier inzet/bedrijfs/persoonsgegevensFormulier opdrachthistorieGe...

Lees meer

Je krijgt toegang tot een portaal van Harvey Nash waar je de benodigde gegevens kunt uploaden. Het uiteindelijk inzetcontract wordt ook via dit portaal aangeboden en ondertekend. Facturatie vindt plaats op basis van FUDA billing, waarbij de betaling (na ontvangst FUDA factuur) standaard binnen 30 dagen plaatsvindt.Het declareren van je gewerkte uren doe je in het urenregistratie systeem van de ANWB. We stellen een laptop beschikbaar, zodatje veilig kunt werken en toegang hebt tot de benodigde ap...

Lees meer

Werken bij ANWB betekent

Meer over ANWB

Onze verhalen

“Hoe vaak krijg je de kans om een rol te pakken die zo goed bij je past?”

“Hier ga ik steeds nieuwe uitdagingen aan en blijf ik leren”

“De juiste mensen op de juiste plek, daar ga ik voor”

Nieuwste ANWB banen

Hulpverlener ANWB Alarmcentrale Wegenwacht

Indrukwekkend. Dat is in één woord jouw baan bij de ANWB Alarmcentrale in Assen. Jouw werk als hulpverlener doet er echt toe.