Indrukwekkend werk bij de Alarmcentrale

De beste en grootste alarmcentrale van Nederland.

Vakantiewerk bij de Alarmcentrale is indrukwekkend. Of je nu in Assen zit, Den Haag, Barcelona, Lyon of München, je gaat betekenisvol werk doen in een omgeving waar een goede werksfeer super belangrijk is. Wij zijn geen call center. Wij zijn hulpverleners. Ja, we worden gebeld en we bellen zelf ook, maar zeg nou eens eerlijk, je bent toch speciaal als jij thuisblijft om te werken voor mensen die wel allemaal op vakantie gaan.

Helpen+
Leden die op de weg of op reis in moeilijkheden zijn geraakt, rekenen op jou om problemen op te lossen en praktische zaken te regelen. 
Collega's
We zijn een hecht team waarin iedereen voor elkaar klaar staat. We houden van een lolletje en organiseren regelmaat activiteiten buiten het werk.
Euro's
Een goed salaris. Dat vinden wij belangrijk en daar zijn wij gewoon open over. Bij de vacatures staat wat je verdient. 

Kijkje achter de schermen

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

Talenknobbel
Bij de Alarmcentrale is het belangrijk dat je je verstaanbaar kan maken in meerdere talen. Hierbij hoef je het niet perfect te beheersen, belangrijker is het lef om het te durven spreken! Je toekomstige collega's vertellen je meer. 
Rooster
Hoe werken de roosters? Kan ik in de zomer nog naar het strand? En is het makkelijk om te ruilen? Jouw toekomstige collega's vertellen er alles over! 

Indrukwekkend

Helpen+ zit in ons DNA.

Op de Alarmcentrale merk je goed dat hulpvaardigheid in ons bloed zit. Wij helpen gestrande reizigers die het strand nog niet eens hebben gezien. Mensen met pech, maar ook mensen die een ongeval hebben meegemaakt. Het is indrukwekkend hoeveel mensen we bijstaan in soms bijzondere situaties.
Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over werken bij de Alarmcentrale? Hier beantwoorden wij de meest gestelde vragen.

Ga naar de Q&A

Het meest betekenisvolle vakantiewerk van Nederland

Elke zomer komen er bij de ANWB in Den Haag en Assen vele vakantiemedewerkers de Alarmcentrale versterken. Wat zij leren in een korte periode is ook indrukwekkend. Omgaan met bijzondere situaties, werken met onregelmatige tijden, ze leren hun talen beter spreken en ze helpen vooral mensen met pech of in nood. Dat moet in je zitten. Daarvoor moet je sterk in je schoenen staan. Ben jij zo iemand? Als het werk na de zomer erop zit dan heb je een betekenisvolle ervaring opgedaan die jou absoluut weer verder gaat helpen in de toekomst. Oh ja, en je hebt ook weer goed bijverdiend voor je toekomstplannen.