Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Hybride werken

Op weg naar wendbaar werken. 

Hybride werken binnen de ANWB 

Werk jij het beste thuis, op kantoor of in een koffietent aan het strand? Of wil je nog graag ontdekken waar en wanneer jij het beste werkt? Bij de ANWB snappen we dat. Sterker nog, we moedigen jou aan om te ontdekken hoe jouw ideale werkplek en -dag eruitziet. Als organisatie zijn wij daar ook druk mee bezig. Dat heeft geleid tot de ontwikkeling van ‘ANWB Move’.

ANWB Move

Wendbaar werken betekent overal kunnen (samen)werken, op de momenten waarop jij je werk het beste kunt doen, met de juiste mindset en ondersteund door technologie in een vernieuwende werkomgeving. Aan de andere kant bestaat er ook het hybride werken. Oftewel: thuiswerken. 

We stimuleren beweging door één fysieke en digitale werkomgeving te creëren, die flexibel is en past bij alle werkvormen. Dat is de toekomst van werken. Onze uiteindelijke bestemming? Wendbaar werken in ons nieuwe kantoor in Den Haag. 

Zowel thuis als op kantoor

0

Thuiswerkers op dinsdagen

0

Woon-werk fietsers en lopers

Bekijk alle vacatures

Thuiswerken? Dat kan!

We hebben er inmiddels ruime ervaring mee, thuiswerken. Dit is daarom onderdeel van onze manier van werken, in een goede balans met werken op kantoor. Wanneer en hoe vaak er wordt thuisgewerkt, wordt in overleg gedaan met het team en leidinggevende. Thuiswerkdagen hebben de nodige voordelen, zoals meer focustijd en geen reistijd of file. Dat laatste past goed bij de triple zero-doelstellingen van de ANWB. Wij zijn dus zelf ook fan van thuiswerken. Maar, voor sommige afspraken of activiteiten vinden we het belangrijk om juist naar kantoor te komen. Voor een koffieafspraak, een gezellige lunch of creatieve brainstorm bijvoorbeeld.

Flexibiliteit op kantoor

Op kantoor werken we activiteitgericht: je kiest de werkplek die past bij je werkzaamheden. Wat voor jou als een schot in de roos werkt, hoeft niet te gelden voor een ander. Daarom staan we altijd open voor jouw persoonlijke behoeftes en ideeën op het gebied van prettig (samen)werken. Sowieso zorgen wij ervoor dat jij voorzien bent van alle goede IT-faciliteiten en andere randvoorwaarden voor een fijne, productieve werkdag!  

Werken bij ANWB

Trainer Personenschade

Al sinds 1972 timmert Unigarant hard aan de weg door met goede producten en persoonlijke dienstverlening haar klanten steeds positief te verrassen. Kwaliteit...

senior UX designer (Design Systems)

Hoe tof is het om dagelijks te werken aan het optimaliseren, innoveren en beheren van de design standaarden en bouwblokken van anwb.nl. Je bent mede- verantwoordelijk...

Agile Tester

Pech onderweg melden met behulp van een digitale intake via de ANWB Onderweg-app of WebApp zodat we onze leden met pech sneller kunnen helpen. Van dit...

Voor onze afdeling Operations zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken. Wacht jij niet af tot...