Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Mirthe

Verkoopmedewerker bij retail

Mirthe kwam door Angela terug naar ANWB!

1 min leestijd

Mirthe werkt als verkoopmedewerker parttime bij de ANWB winkel in Sneek. Zij is aangedragen door haar oud-collega, Angéla. Mirthe heeft in dezelfde winkel stage gelopen waar ze Angéla van kent. Tijdens het boodschappen doen komen ze elkaar nog regelmatig tegen. Het was ook daar dat Angéla, Mirthe er op attendeerde om terug te komen bij de ANWB. 

Oud-collega’s en buurtbewoners
‘’Angéla woont in de buurt en we komen elkaar regelmatig tegen in de supermarkt, dan maken we altijd een praatje. Ook heb ik in dezelfde winkel, stage gelopen. Laatst kwam ik haar weer tegen in de supermarkt en raakte we aan de praat. Ik vertelde haar dat ik op zoek was. Angéla haakte daar meteen op in en stelde voor om bij de ANWB te komen werken.

Flexibele werktijden

Een perfecte baan om te combineren met haar studie, verpleegkunde. Mirthe vindt het belangrijk om mensen te helpen, dat komt niet alleen terug in haar studie maar ook in haar werk in de winkel. Ook Angéla onderschrijft dat, leuk team van 12 collega’s, iedereen is geinteresseerd in elkaar en flexibele werktijden. In de zomer werk ik wat meer, en in andere perioden wat minder.
 

Heb jij bekenden in je netwerk die goed aan de slag willen gaan als verkoopmedewerker? Draag ze dan aan via de Voor Elkaar pagina. 

Toon meer

Nog niks gevonden waarmee jij ons allemaal kunt helpen?

Maak een jobalert aan en ontvang de meest recente vacatures, die het best bij je passen, in je inbox.