Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Nadia

Adviseur campus recruitment

"Wat mijn baan bij de ANWB zo leuk maakt? De unieke verhalen van mijn collega's".

1 min leestijd

De ANWB vertegenwoordigen doen we op vele manieren. We zijn een iconisch sterk merk in onze samenleving, we zijn zichtbaar. Als werkgever zijn we soms wat onbekender. Daarom vind ik de verhalen van onze collega's ook zo mooi. Laatst was ik aan lunchen en hoorde ik twee collega's de tenniscompetitie doornemen van het weekend ervoor. Ik raakte met hen aan de praat en zij deden hun verhaal.


 Een half jaar stonden zij samen op de tennisbaan en na een fanatiek potje tegen elkaar deden ze samen een borrel. De één vertelde de ander dat hij het jammer vond dat het weekend was afgelopen. "Niet zoveel zin om morgen weer aan het werk te gaan" waren letterlijk zijn woorden. Toen de ander erop doorging ontstond er een mooi gesprek en ging het ook al snel over de ANWB. De fijne en veilige werkgever, de kansen en ook de vacatures werden benoemd. Er werden gegevens uitgewisseld en de volgende dag stuurde de één de ander een aantal linkjes van vacatures in zijn vakgebied bij de ANWB.

En toen ging het snel! Er zat een vacature tussen waarvan hij dacht: dit is te gek! Er werd nog wat heen-en-weer gebeld, informatie gedeeld en de eerste gesprekken waren gepland. Na een procedure van een aantal weken werd er een contract getekend en werden zij collega's.

Nadia: En dit is geen uniek verhaal, maar liefst 2 op de 10 nieuwe collega's binnen de ANWB is via een collega geattendeerd op de vacatures bij de ANWB. Er zitten een hele hoop voordelen aan. Ten eerste weten we uit onderzoek dat de sollicitant het fijn vindt om alvast wat meer informatie te hebben vóórdat iemand daadwerkelijk solliciteert. Vragen en kennis over de cultuur, afdeling en leidinggevende zijn belangrijk voordat iemand de keuze maakt om te solliciteren.

‘’Dit maakt mijn baan bij de ANWB zo leuk, verhalen maken, en dat is waar we het voor doen: Voor Elkaar!''

Toon meer

Nog niks gevonden waarmee jij ons allemaal kunt helpen?

Maak een jobalert aan en ontvang de meest recente vacatures, die het best bij je passen, in je inbox.