Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Traineeship Data

De perfecte start van jouw carriere!

Een kijkje in de keuken

Nederland zorgeloos en met plezier op weg helpen in een duurzame samenleving, daar staan we voor. Als Data trainee maak je met jouw frisse blik blijvende impact op onze organisatie, en ontwikkel je je tot expert in het data domein!

In een wereld waarin data een onmisbare rol speelt, worden we bij ANWB steeds slimmer in het gebruik ervan. Als trainee groei je met ons mee in deze data-gedreven aanpak. We streven naar innovatieve oplossingen voor onze  leden, klanten en organisatie. Met onze uitgebreide dataplatformen zorgen we ervoor dat iedereen eenvoudig toegang heeft tot hoogwaardige data-inzichten, wat waarde toevoegt voor zowel ANWB als onze leden en klanten!

Tijdens het traineeship data ga je 2 jaar lang aan de slag met verschillende opdrachten binnen het Data domein. Na 2 jaar start je in een rol die bij je past. 

Solliciteer direct!

Ontmoet onze Data trainee's

Ramon is data-scientist en MLOps-engineer bij de ANWB

“Technische puzzels oplossen waarmee ik collega’s en leden verder help: het verveelt nooit!”

“Met data science helpen we Nederland veiliger en duurzamer te maken”

''Wat ik zo gaaf aan het traineeship vind, is dat hier niet alles om winst draait. De ANWB investeert bijvoorbeeld ook in innovaties als de Medical Drone Service.''

Solliciteer direct

Business Analist

Pech onderweg melden met behulp van een digitale intake via de ANWB Onderweg-app of WebApp zodat we onze leden met pech sneller kunnen helpen. Van dit...

Frontend Developer

1,2 miljoen pechgevallen in 2023! Onderweg naar 6 miljoen leden. De ANWB is overal en de ANWB hulpverlening is zichtbaar voor iedereen. Een digitale pechmelding...