Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Traineeship Finance

De perfecte start van jouw carriere!

Een kijkje in de keuken

Nederland zorgeloos en met plezier op weg helpen in een duurzame samenleving, daar staan we voor. Als finance trainee maak je met jouw frisse blik blijvende impact op onze organisatie, en ontwikkel je je tot expert het finance domein!

Als finance trainee bij ANWB maak je deel uit van het team Data & Analytics Finance, waar je gedurende het hele programma een integraal onderdeel van blijft. Samen met zeven collega's zorgen zij voor slimme data oplossingen waardoor de business haar processen effectief kan sturen en weloverwogen beslissingen kan nemen.

Gedurende het eerste jaar van het traineeship voer je drie opdrachten uit bij de centrale finance afdeling. Hierbij krijg je de kans om verschillende aspecten van finance te verkennen en je vaardigheden te ontwikkelen. In het tweede jaar worden de opdrachten complexer en voer je twee finance gerelateerde opdrachten van een half jaar uit binnen bijvoorbeeld retail, wegenwacht of verzekeren.

Na 2 jaar start je in een rol die bij je past. Hier begin je aan de reis naar jouw toekomst!

Solliciteer direct!

Ontmoet onze trainee's

“Als Corporate Recruiter bij de ANWB heb ik de vrijheid om écht te ondernemen en te pionieren.” 

“Voorkomen is beter dan genezen.”

"Wat mijn baan bij de ANWB zo leuk maakt? De unieke verhalen van mijn collega's".

Solliciteer direct

Cyber Security Analist

Dreigingen en aanvallen signaleren, incidenten tackelen en onze cyberweerbaarheid naar een hoger niveau tillen. Met jouw expertise maak je als cybersecurity-analist...

Junior Data Engineer Data Hub

Data gedreven werken is de toekomst en dat geldt zeker voor de ANWB. Met de juiste combinatie van data en AWS expertise ontwikkelen we slimme toepassingen...