Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Traineeship IT

De perfecte start van jouw carriere!

Een kijkje in de keuken

Binnen de ANWB werken we met meer dan 400 IT-professionals aan de ANWB van morgen. Zowerken we aan een moderne digitale werkplek, zorgen onze front-end developers voor een optimale gebruikerservaring en zijn onze Cloud Engineers bezig met Internet of Things voor onze nieuwe “smart building” waar we over een paar jaar naartoe verhuizen.

Als IT trainee krijg je de kans om mee te werken aan uitdagende projecten, omringd door ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen bij elke stap van je ontwikkeling. Je leert niet alleen de nieuwste technologieën, maar krijgt ook de kans om bij te dragen aan het creëren van innovatieve oplossingen die impact hebben op de ANWB van morgen. 

Tijdens het IT traineeship werk je gedurende twee jaar aan opdrachten binnen verschillende IT specialismes. Jij gaat ontdekken waar je interesses liggen en groeit uit tot een expert binnen jouw vakgebied. 

Solliciteer direct!

Development

Front-, Back end & full stack developers richten zich op het realiseren van waarde voor de leden en klanten van de ANWB, waarbij “Business for good” het uitgangspunt is, door bijvoorbeeld onze website anwb.nl continu te optimaliseren om de bezoekers zo snel mogelijk te helpen naar de oplossing die ze zoeken, de Onderweg App te voorzien van nieuwe functionaliteiten of API’s te ontwikkelen voor het personaliseren van de Mijnomgeving of het ontwikkelen van de ANWB MarketPlace 

Generieke IT & data platformen

Binnen de ANWB streven we ernaar om onze collega's zorgeloos en met plezier gebruik te laten maken van onze generieke IT & Data Platformen. Met een team van ongeveer 200 IT-specialisten richten we ons dagelijks op de ontwikkeling van verschillende werkvelden zoals Infrastructure & Cloud, Workplace, Data platformen en Security. Hierbij werken we met de nieuwste technologieën en werkwijzen zoals generative AI, DevSecOps, serverless cloud en smart building, met als doel onze collega's veilig en efficiënt te laten werken!

Ontmoet onze IT collega's 

Vincent zet zijn kite op

“Hier krijg ik de vrijheid om te blijven ontdekken.”  

“Hier werk je aan moderne technieken en impactvolle code”

“Ieder ANWB-team heeft weer eigen wensen”

Solliciteer direct

Scrum Master ANWB Reizen

Help onze ANWB Reizen development teams impact maken met jouw expertise op het gebied van agile? Houd je van ons mooie product Reizen, werk je zelfstandig...

Cloud Engineer (Azure)

Lucky you! Je komt precies op het juiste moment binnen bij ANWB Reizen, want we zijn volop in beweging. Na de cloudtransitie staat er een moderne infrastructuur....