Alles voor de beste digitale ervaring

ANWB Digital houdt zich bezig met alles rondom de online ervaring op anwb.nl, in de Apps, op e-mail en Social Media. Het digitale speelveld van de ANWB is groter dan je misschien denkt! Jaarlijks bedienen wij klanten met meer dan 142 miljoen sessies op anwb.nl, meer dan 35 miljoen sessies via apps en duizenden contactmomenten per dag via digitale kanalen. Dagelijks werken er meer dan 750 collega’s aan de beste online ervaring voor bijna 5 miljoen leden op het gebied van Mobiliteit, Vakantie, Vrije Tijd en Verkeersveiligheid.

Twijfel je nog over werken bij de ANWB of heb je brandende vragen die je graag wilt bespreken met een vakgenoot? Kom vrijblijvend (digitaal) koffie drinken en bespreek alle mogelijkheden binnen jouw vak- of interessegebied bij de ANWB.


Hoe wij samenwerken
We werken samen in kleine, onafhankelijke agile teams die bestaan uit verschillende disciplines. In een team werken UX designers, developers, datanalisten, Product Owner en Scrummaster wendbaar samen om nieuwe digitale functionaliteit beschikbaar te maken. Hierbij maken we gebruik van innovatieve technologie.

Wendbaar werken

Ons kantoor laat zien wie wij zijn als organisatie: gastvrij, inspirerend en verbindend. We maken wendbaar samenwerken mogelijk door in te zetten op 4 pijlers:
  • digitaal werken
  • flexibel reizen
  • werkstijl en samenwerking
  • werkomgeving en werkconcept

Customer journeys

Om de relatie met onze leden te versterken werken we vanuit ‘klantreizen’. Verschillende teams werken samen om de ideale klantreis te realiseren en steeds te optimaliseren. Alles voor de beste (online) klantervaring.

Aan welke digitale innovaties wil jij werken?

Kom jij ons helpen met de beste klantbeleving op anwb.nl? Wil je aan de slag als dataspecialist? Of ben jij de ideale Product Owner? Ontdek wat er mogelijk is bij ANWB Digital!

Dit is ANWB Digital

ANWB Meetup
Van tijd tot tijd organiseren we bijeenkomsten met Meetup. Zo hebben we bijvoorbeeld in samenwerking met Angi Studio de Meetup georganiseerd ‘Hoe ontwikkel je succesvolle producten voor 4,5 miljoen leden?’
ANWB-nieuwsbrief verdubbelt bereik tot 3,2 miljoen leden.

Ontvingen tot dusver 1,6 miljoen leden de ANWB-nieuwsbrief, vanaf nu treffen 3,2 miljoen leden hem aan in de mailbox. De nieuwsbrief versterkt de band met leden en brengt producten en diensten van de ANWB onder de aandacht bij twee keer zoveel ontvangers.