Het Leden Service Center

Hét contactpunt van de ANWB.

Het Leden Service Center is hét contactpunt van de ANWB voor leden en klanten. De meest uiteenlopende vragen komen bij ons binnen: Kan ik met de caravan door die ene tunnel in Frankrijk? Krijg ik met mijn lidmaatschap korting op tickets voor de Efteling? Waar moet ik rekening mee houden als ik een elektrische fiets wil leasen? Wat houdt de Blijven Fietsenverzekering in? Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Aandacht voor de leden en klanten, en elkaar

Een optimaal mogelijke service en fijne werksfeer.

We vinden het belangrijk om echt en oprecht mee te denken met leden en klanten, en gepast te adviseren. Zo zorgen we voor een positieve ervaring met de ANWB en helpen we hen om zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. Er wordt hard gewerkt om samen een zo optimaal mogelijke service aan onze leden en klanten te verlenen, en het leuk en gezellig met elkaar te hebben. Een fijne werksfeer vinden wij heel belangrijk en dat is goed te merken op de werkvloer. De ambitie van het Leden Service Center is de beste en leukste klantenservice van Nederland zijn. Wil jij daar aan bijdragen?
Contact
Jaarlijks hebben wij ruim 1,5 miljoen contactmomenten met onze leden en klanten. 
Collega's
Met 250 collega’s zorgen we ervoor dat we de best mogelijke service verlenen. 
Ambitie
De beste en leukste klantenservice van Nederland.  

Leden Service Center vacatures

Word jij klantenservice medewerker?

De vacatures voor de functie van klantenservice medewerkers bij het Leden Service Center vind je op de website van Timing. Via Timing kan je ook direct solliciteren op deze functie. Vacatures voor andere functies op het Leden Service Center staan bij alle vacatures op onze site.

WFT en WFT schade

Om op onze Leden Service Center te kunnen werken, is het noodzakelijk dat je de opleidingen WFT en WFT schade hebt afgerond. Heb je deze opleidingen nog niet gevolgd? Geen probleem, wij helpen jou daar bij.

Voor WFT Basis vergoeden wij maximaal 25 studie-uren en voor WFT Schade maximaal 35 uur. Als je de opleiding WFT Schade binnen 3 maanden na indiensttreding afrondt, ontvang je ook een bonus. Hoe sneller je het diploma op zak hebt, hoe hoger de bonus. Kom jij ons center versterken?

Verbetermotor voor de ANWB

Bij het Leden Service Center komen vragen, opmerkingen, complimenten en klachten over alle onderdelen van de ANWB binnen. Wij weten als geen ander wat er speelt bij leden en klanten, wat we goed doen en wat we kunnen verbeteren. Hierdoor zijn we een belangrijke verbetermotor voor de ANWB. Soms kom je ook samen met een lid tijdens een gesprek tot een goed idee. Meedenken wordt bij het Leden Service Center zeer gewaardeerd. Niet voor niets is ons motto: Uw vraag is ons veel waard. Door het contact met leden en klanten kunnen wij verbeteringen voor de gehele ANWB aandragen.